Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Opakuje po Dare Rolins: Gregorová sa hrá v Showdance na pop divu!

Dara Rolins a Hana Gregorová. Zobraziť galériu (11)
Dara Rolins a Hana Gregorová.

BRATISLAVA – Dvadsaťročný rozdiel? No a čo! Porotkyňa Hana Gregorová (57) v Showdance mení účesy rovnako, ako pred pár mesiacmi Dara Rolins (37) v Česko Slovenskej SuperStar. Obidve dokonca predviedli aj rovnaké parochne v štýle Tiny Turner. Zaujímavé je, že tieto falošné vlasy boli kúpené v tom istom čase a v tom istom obchode.

Na každom prenose je iná! Hana Gregorová úspešne opakuje taktiku, ktorú uplatňovala už Dara Rolins v SuperStar. „Sama prídem s nápadom na účes a stylistky mi ho potom vyrobia,“ prezradila nám herečka, kto má na svedomí jej vlasové kreácie.

Naposledy sa Hana v kole venovanom 70-tym rokom prevtelila do Tiny Turner. S bláznivým „három“ bola nadmieru spokojná. „Mne sa to veľmi páči. Parochňa je z predstavenia Tančiareň, ale pochádza z Ameriky, odkiaľ ju priniesla moja dcéra Rola,“ povedala nám porotkyňa.

Gregorová, samozrejme, veľmi dobre vedela, že podobný účes už predviedla Dara. „Veď ony boli s Rolou v tej Amerike spolu, len Dara si kúpila trochu svetlejšiu parochňu,“ nerobila si ťažkú hlavu z napodobňovania popovej speváčky. A už teraz sa teší na ďalšiu divočinu na svojej hlave. „Dúfam, že príde aj rockové kolo a to si užijem,“ zastrája sa herečka s mladým duchom. Nechajme sa prekvapiť, čo teda vymyslí nabudúce.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu