Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyčerpaná Mórová: Odtancovala a potom... Kolaps!

Diana Mórová sa včera musela po vystúpení opierať o rameno Mateja Zobraziť galériu (18)
Diana Mórová sa včera musela po vystúpení opierať o rameno Mateja "Sajfu" Cifru.

BRATISLAVA – Precenila svoje sily! Iba pár hodín pred včerajším prenosom Showdance bolo otázne, či sa Diana Mórová (40) zvládne večer postaviť pred televízne kamery. Krátko po poobednej generálke totiž odpadla.

Nakrúcanie Paneláku, práca v divadle, dabing a niekoľkohodinové tréningy do Showdance. To je sústo, ktoré herečka Diana Mórová nedokázala zvládnuť. „Už keď prišla na generálku, bola bledá. Po tom, ako dotancovala, vyzerala ešte horšie. Skolabovala a Zuzana Fialová jej pomáhala sadnúť si na stoličku,“ prezradil nám včera zdroj zo zákulisia Showdance. Mórovej bolo popoludní tak zle, že nedokázala absolvovať záverečnú „zbiehačku“ a ani generálku tzv. battle.

Keď zbadal vyčerpanú herečku režisér projektu Tomáš Eibner, okamžite začal konať. „Povedal som jej, aby sa išla domov aspoň na pár hodín prespať,“ vyjadril sa pre topky.sk. Ako ďalej podotkol, Mórovej tiež odporučil kalciovú injekciu.

Obavy z Dianinho zhoršeného stavu mali aj na Kolibe. Nebolo totiž isté, či bude večer schopná postaviť sa na parket. „Dúfame, že bude do priameho prenosu v poriadku a že diváci o jej vystúpenie neprídu,“ povedal krátko pred prenosom hovorca televízie Joj Jozef Gogola.

Diana sa nakoniec na javisku objavila. No bolo na nej vidno, že nie je úplne fit. Po odtancovaní svojho čísla sa nezmohla na slovo, s ťažkosťami dýchala a opierala sa o ramená moderátorského páru Matej "Sajfa" Cifra - Zuzana Fialová. Porote sa však Mórovej výkon páčil. Obzvlášť Libor Vaculík vyjadril obdiv nad tým, akú silu v sebe našla, vzhľadom na to, že ešte krátko pred prenosom bola dopovaná injekciami.  

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu