Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kobielsky v Showdance: Urobil zo seba striptéra!

Vladimír Kobielsky ako policajt. Zobraziť galériu (6)
Vladimír Kobielsky ako policajt.

BRATISLAVA – Vyzerá to tak, že sa nechal inšpirovať hereckými kolegyňami! Vladimír Kobielsky sa dnes večer predvedie v Showdance v kostýme podobnom tomu, akým dostávajú striptéri do varu ženské publikum. Zdá sa, že chce vsadiť na vystúpenie so štipkou erotiky. U jeho tancujúcich konkurentiek sa to totiž doposiaľ vždy oplatilo.

V prvom kole Showdance predviedla Diana Mórová poriadne dráždivú choreografiu na klip od Kylie Minoque, o týždeň pre zmenu šokovala publikum Veronika Paulovičová ako striptérka z Moulin Rouge. V treťom kole zasa vyrazila všetkým dych herečka Zuzana Mauréry, ktorá vybehla na javisko v dlhočizných čižmách a krátkej sukničke. Čo majú tieto dámy spoločné okrem toho, že predviedli pikantné vystúpenie? Úspech u divákov. Všetky u nich totiž bodovali a v „esemeskovej“ tabuľke obsadili popredné miesta.

Ako sa zdá, čo-to chce od nich odkukať aj Vladimír Kobielsky. Ten sa totiž dnes večer predvedie v kostýme policajta. Prevlek, aký si vybral, je však skôr typický pre striptérov, ktorí dostávajú do varu dámske publikum. Zaujímavé tiež je, že Jakub z Paneláku uprednostnil outfit muža zákona pred oblečením á la indián. Nechajme sa teda prekvapiť, či dnes večer neodhodí kus šiat pri tancovaní na hit 70-tych rokov YMCA od Village People. 

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu