Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pľuščenko v Paneláku: Ráková z neho bola hotová, on balil Partlovú!

Mirka Partlová a Jevgenij Pľuščenko Zobraziť galériu (7)
Mirka Partlová a Jevgenij Pľuščenko

BRATISLAVA – Svetová hviezda si zahrá v dnešnej epizóde Paneláku! Krasokorčuliar Jevgenij Pľučenko si v jojkárskom seriáli zahrá sám seba. Herečka Viky Ráková z neho bola počas nakrúcania nadšená, on však pokukoval po Mirke Partlovej.

V pondelok dorazil z rakúskeho letiska priamo pred jojkárske televízne kamery svetoznámy krasokorčuliar Jevgenij Pľuščenko. Príčinou bolo účinkovanie v seriáli Panelák. Olympionik si v ňom zahral sám seba.

Seriálový dej bude o tom, že Pľuščenko príde do baru v Paneláku za obchodným partnerom Milanom Kordiakom (Alexander Bárta). Kým však na neho športovec čaká, obsluhuje ho barmanka Angie (Mirka Partlová). A práve ona mu padla do oka. Jevgenij po plavovláske pokukoval už od začiatku, ako prišiel do Jojky. A hoci to nebolo v seriálovom scenári, hneď v úvode herečke dvoril. Dokonca jej aj mimo kamier skladal poklony a komplimenty. Vyzvedal, či je vydatá a pozýval ju na svoju krasokorčuliarsku šou, kvôli ktorej zavítal na Slovensko.

V súvislosti s Pľuščenkovým účinkovaním v Paneláku je tiež zaujímavé, že z neho bola nadšená Viky Ráková. Tá je jeho veľkou fanúšičkou. Keď sa dozvedela, že bude hrať v Paneláku, tešila sa ako malá. Na pľaci neodolala a musela sa s ním odfotiť.

Pľuščenkov pobyt na Kolibe trval hodinu. Podľa našich informácií nemal žiadne hviezdne maniere. Práve naopak, rozosieval dobrú náladu. To, ako mu to pred kamerami išlo, sa môžete presvedčiť v dnešnej epizóde populárneho seriálu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu