Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zaskočení Sajfa a Fialová v Showdance: Na tomto sme sa predsa nedohodli!

Matej Sajfa Cifra a Zuzana Fialová Zobraziť galériu (46)
Matej Sajfa Cifra a Zuzana Fialová

BRATISLAVA – Škrt cez rozpočet! Moderátori jojkárskeho tanečného projektu Showdance zostali dnes ráno nepríjemne prekvapení. Zaskočila ich informácia týkajúca sa ich pôsobenia v šou. Tvorcovia relácie si totiž pre dvojicu Matej Sajfa Cifra (30) – Zuzana Fialová (35) pripravili niečo, s čím naozaj nerátali.

Aj oni budú musieť tancovať na parkete! Už dnes večer štartuje na jojke tanečný projekt Showdance. Kvôli väčšej diváckej atraktivite chcú tvorcovia šou v prvej časti nahnať na parket okrem siedmich tancujúcich celebrít aj moderátorskú dvojicu. Ako sme sa od nášho zdroja zo zákulisia dozvedeli, Matej Sajfa Cifra by mal dokonca urobiť na úvod salto. A to mu nie je príliš pochuti.

„No, dnes ráno som sa to dozvedel. Bol som z toho šokovaný. S niečím takým som nerátal. Nie som ani rozťahaný, pretože som včera bežal štafetu na maratóne,“ povedal pre topky.sk Sajfa. Podľa našich informácií nie je z tohto „výstrelku“ tvorcov nadšená ani Zuzana Fialová. Uvidíme, či nakoniec režisér tanečnej šou z myšlienky tancujúceho moderátorského dua neupustí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu