Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ponížená Podzámska: Stiahli jej nohavičky a napchali jej ich do úst!

Elena Podzámska ako Grófka v Odsúdených prežíva drsné situácie. Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska ako Grófka v Odsúdených prežíva drsné situácie.

BRATISLAVA – Nemá to ľahké! Herečka Elena Podzámska (38) si musela prejsť poriadnym ponížením. Zažila totiž útok, pri ktorom takmer zhltla vlastné nohavičky!

Herečky zažijú všeličo! O nepríjemnej stránke svojej profesie sa nedávno presvedčila aj Elena Podzámska. Pri nakrúcaní Odsúdených prežila totiž dosť drsnú situáciu.

Môže si však za to sama! Vlastne, jej postava Grófky je všetkému na vine. Keď totiž udala svojho parťáka Lukiho, stratila kontakt s vonkajším svetom. Odvtedy nemôže svojim kolegyniam vo väzení dodávať zakázaný tovar. Peniaze zaň však zhrabla!

A tak si ju partička nespokojných zákazníčok vystriehla v situácii, kedy ju nestrážila jej verná Gigi. K drsnej scéne došlo v kúpeľni. Ženy zvalili Grófku k zemi, stiahli jej nohavičky a napchali jej ich do úst.

„Samozrejme, že je to len hrané, ale na druhej strane –keď to hráme naplno, tá emócia sa vyplaví. Je to silné. Vtedy dostanem taký pocit, že toto by som naozaj nechcela zažiť,“ okomentovala túto scénu Podzámska. Ako to celé dopadne, si môžete pozrieť dnes večer na Jojke.



Podzámska v Odsúdených - nohavičky v ústach


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu