Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pyco zložil pieseň: Ona bola jeho múzou!

Pyco a Janka Kozáková zo skupiny Mukatado Zobraziť galériu (4)
Pyco a Janka Kozáková zo skupiny Mukatado

BRATISLAVA – Je z neho skladateľ! Martina „Pyca“ Rauscha (32) si mnohí bez mikrofónu v ruke ani nevedia predstaviť. Nateraz sa však moderátor pustil aj do skladania textov. Inšpirovala ho k tomu éterická speváčka skupiny Mukatado Janka Kozáková (26)?!

Presedlal! Už od prvého marca môžete v kriminálnom seriáli TV Joj – Prvé oddelenie počuť novú titulnú skladbu. Podieľal sa na nej aj Pyco. Pre Topky prezradil, ako sa k piesni s názvom With me dostal.

Bolo to celé o kamarátstve! To, že sympatický moderátor a kapela na čele s Jankou Kozákovou sú dobrými priateľmi, nie je tajomstvom. Usmievavý Martin už účinkoval v ich videoklipe a teraz znovu spolupracovali práve na piesni k seriálu. Inšpiráciou pre Pycov text bola sympatická speváčka. „Poslali mi demo naspievané nejakou hatlaninou a ja som potom Janke vložil do úst text podľa toho, ako frázovala,“ prezradil nám.

Okolo toho, aký má text význam, však robil Pyco dosť veľké tajnosti. „Nemusí to byť myslené tak, ako sa o tom práve spieva. Každý vníma svet cez svoje zážitky,“ dodal na záver záhadne.

 

VIDEO: Pieseň, ktorú vytvoril Pyco s kapelou Mukatado. Bol by z moderátora dobrý textár?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu