Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mórová v OTOvi pohorela: Môže za to rozchod s Mokrým!

Diana Mórová Zobraziť galériu (7)
Diana Mórová

BRATISLAVA – Žiadnu sošku nedostala! Diana Mórová (39), ktorá minulý rok vyhrala v ankete OTO 2008 v kategórii Herečka, sa tento rok nedostala ani medzi päticu najlepších. Ocenenie jej vyfúkla Petra Polnišová, pričom v nomináciách figurovali ešte Gabika Dzuríková a Emília Vášáryová. Príčina Mórovej neúspechu? Rozchod s Jurajom Mokrým (32)!

Diana Mórová, ktorú poznáme aj z dvoch úspešných jojkárskych seriálov Panelák a Keby bolo keby, dopláca po siedmich mesiacoch od ukončenia vzťahu s expartnerom Jurajom Mokrým na medializovaný rozchod. Rovnako tak aj na údajnú mileneckú aféru s Tomášom Maštalírom.

Hoci sa herečka snažila na to všetko zabudnúť návalom práce a angažovaním sa do tanečného ShowDance, príliš to ocenené nebolo. A to najmä zo strany divákov. Tí jej totiž neposlali dostatok hlasov na to, aby vôbec dostala možnosť obhájiť minuloročný titul najlepšej herečky. Diana sa totiž v ankete OTO 2009 neprebojovala ani do prvej trojky nominovaných. Dokonca nefigurovala ani v päťke!

Topky.sk u Mórovej zisťovali, čo hovorí na svoj prepad v ankete. Môže za to rozchod s Mokrým? „Áno, myslím si, že to je dôvod. Keďže som bola pol roka medializovaná ako poriadna potvora, akú stvárňujem v seriáli Panelák, tak ma tak ľudia začali vnímať. Je to smutné, ale toto je dôkaz. Škoda, že ľudia viac nevnímajú moju prácu ako moje súkromie,“ sklamane nám priznala Mórová, ktorá si chcela napriek tomu užiť sobotňajší večer naplno. A to sa jej aj podarilo. Dôkazom toho sú fotografie z jej parketového šantenia na párty.

Ako to vyzeralo na žúre? Kto sa s kým zabával? Kliknite SEM!

Viac článkov z galavečera OTO 2009:

OTO 2009: ČERVENÝ KOBEREC NA SLOVENSKÝ SPÔSOB

Kollár nechal playmate Heringhovú bez dozoru: Mamička predviedla „striptíz“!

Podzámska so šialenou kreáciou na hlave: Šokovala konským účesom!

OTO 2009: Banášovej absolútne víťazstvo! Plakala ako malá!

Chúďa Banášová: Zhrabla sošky, ale... Smútila za Modrovským!

FOTO Divočina na párty: Mórová - čo tanec, to s iným... Mokrý sa na to nemohol pozerať!

FOTO Odvážna Studenková v 55-ke: Aha, akú mám podprsenku!

Prsnatá mamička Puškárová: Prišla s "mélonmi" a Švajdom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu