Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Drobovej babka: V Markíze tancuje hip-hop!

Babka Gabriely Drobovej tancovala v relácii Tomu neuveríš. Zobraziť galériu (4)
Babka Gabriely Drobovej tancovala v relácii Tomu neuveríš.

BRATISLAVA – Tomu neuveríte! Juraj Mokrý (32) si do svojej relácie pozval pani Margitu (80) zo Sekúl, ktorá mu predviedla, ako vie tancovať hip-hop. Okrem jej závideniahodného zdravotného stavu je na babkinom vystúpení zaujímavé aj to, že ide o starú mamu markizáckej dramaturgičky Gabriely Drobovej (35).

Takto sa tancuje hip-hop v osemdesiatke! Pani Margita sa objaví ako hosť v dnešnom programe Tomu neuveríš! Po tom, ako štvorica hercov uhádne babkino "tajomstvo", vyprovokuje ju Ďuro Mokrý k tomu, aby tancovala na hiphopovú skladbu.

Ako sa môžete presvedčiť z videa, čiperná starenka sa s úlohou vysporiadala v celku obdivuhodne. Vidieť, že nohy jej ešte slúžia a nemá problém vlniť sa do rytmu tej najmodernejšej hudby. Pred kamerami sa babka Gabiky Drobovej cítila ako ryba vo vode. Veď s nimi už má skúsenosti. Objavila sa totiž napríklad v Teleráne, či v dnes už zrušenej relácii Doma s Markízou.

Starenkino krepčenie v programe Juraja Mokrého strhne aj Kamilu Magálovú a Zdenu Studenkovú. Herečkám je tento štýl blízky z predstavenia Fetišistky, kde si ho ony samé vyskúšali. Zo starenkinho tanečného výkonu bola nadšená aj Martina Šimkovičová, ktorá sa predvedie v úlohe špeciálneho hosťa.

 

VIDEO: Drobovej babka tancuje hip-hop v relácii Juraja Mokrého.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu