Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Silikónová maniačka: Premena s desiatimi plastikami je totálne fiasko!

Zmenená Heidi Montag Zobraziť galériu (10)
Zmenená Heidi Montag

LOS ANGELES - Namiesto obdivných pohľadov len obrovská spŕška kritiky! Heidi Montag (23), ktorá sa nechala vylepšiť až desiatimi zákrokmi v jediný deň, len nechápavo krúti hlavou. Chcela sa páčiť, no celý svet ju odsúdil - takýto drastický zásah vraj vyvoláva len zhnusenie!

Dvadsiaty november minulého roka ju mal priblížiť k ideálu krásy a ukojiť jej túžbu po dokonalosti. Namiesto toho jej však život prevrátil hore nohami a urobil jej z neho peklo na zemi! Hollywoodska hviezdička, ktorá v spomínaný deň podstúpila desaťhodinovú operáciu, sa naozaj zmenila na nepoznanie. No hoci opuchnutá, v bolestiach, s problémami tvárovej mimiky a s množstvom silikónu v poprsí stále čaká na svoj triumf v médiách, z každej strany sa na ňu valia len komentáre plné nenávisti!

Podľa magazínu Life & Style mladá herečka kvôli negatívnym emailom a príspevkom týkajúcich sa jej extrémnej premeny už padá na dno svojich psychických síl. Jej depresívne nálady sa údajne dotkli aj manžela Spencera Pratta, ktorý ju na rozveselenie doslova zasypal kvetmi. Túto informáciu poskytol spomínanému časopisu nemenovaný zdroj: "Spencer objednal okolo sedem kytíc kvetov, aby rozveselil Heidi, pretože dostala list alebo email, v ktorom sa píše, že jej plastická operácia bola proti Božej vôli."

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že prudká reakcia okolia odradí Heidi od akéhokoľvek ďalšieho zákroku, opak je pravdou. V súčasnosti má naplánované ďalšie zväčšenie pŕs a prácu rúk plastického chirurga dokonca venuje ako darček aj svojej mame. Za podporu a opateru po drastickej operácii jej chce takto poďakovať rovno na Deň matiek!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu