Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Versače, prečo sa tak ponižuješ?

Versače robí v dome Mojsejovcov sluhu - vymenil žiarovku, piekol a čistil Braňove nohavice.
Versače robí v dome Mojsejovcov sluhu - vymenil žiarovku, piekol a čistil Braňove nohavice.

KOŠICE - Tí sa teda našli! Po vyhadzove Mejkpísovej sa od minulého týždňa v luxusnom dome Mojsejovcov uvelebil Versače. Hostiteľskému páru tento finalista reality show zjavne padol do oka, a ten si život na veľkej nohe vychutnáva obrovskými dúškami. Za pobyt v zlatej klietke platí Versače Mojsejovcom tým, že im robí dievča pre všetko.

"Môžeš si dať chobotničky, máme aj šampus, víno..." takto privítal nového žolíka štedrý domáci pán v honosnej kuchyni. Po dišpute o komplikovanom čistení obývačkového lustra sa obľúbený hosť mohol ako prvý zo žolíkov pozrieť na takmer miliónovú sedačku na poschodí vily. Dokonca sa s Norou vybral i na nákupy do drahých košických butikov. Nevynechal ani koštovku kaviáru v jedálni kontroverzného páru. Luxus sa mu zjavne páči, veď bez mihnutia oka vytasil v obchode za pár kusov oblečenia niekoľko tisíc korún. Už v minulosti na rovinu vyhlásil, že netrie biedu. Preto je zvláštne, že bez okolkov robí hostiteľom doslova sluhu.

Najprv sa osvedčil ako údržbár. Vymenil žiarovku v obývačke, kým pre boháčov bolo jednoduchšie rebrík pridržiavať a prizerať sa, ako naň vylieza. Versače sa chcel zalíškať aj Nore, keď jej asistoval pri pečení štrúdle. A ako sa patrí, po robote vydrhol aj kuchynskú linku. Bez váhania súhlasil aj s tým, že dá do poriadku Braňovu skriňu. Veď ako sám povedal, nebude predsa "hrať divadlo" a úloha upratovačky mu nepripadá ako ponižujúca. Kým sedel na podlahe zasypaný desiatkami značkových nohavíc Braňa Mojseja, vyprázdňoval vrecká a vzorne ich ukladal, domáci pán sa s úsmevom prizeral z pohodlného kresla oproti. Versačeho neporiadok v spevákových drahých veciach natoľko rozčúlil, že musel Braňovi názorne predviesť, ako sa nohavice správne skladajú. Znečistené kožené nohavice vydrhol handričkou.

Trojica sa pri káve pobavila aj na ohováraní Mejkpísovej a Papuľu. Versače si zrejme chcel získať očko a servítku si pred ústa nekládol. Asi zabudol, odkiaľ prišiel a že už tento týždeň sa zrejme bude musieť vrátiť medzi svojich spoluhráčov - do garáže...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu