Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi Kerekeš z Odsúdených: Eva, definitívne končíš!

Eva Kerekeš Zobraziť galériu (7)
Eva Kerekeš

BRATISLAVA – V pokračovaní Odsúdených ju už neuvidíme! A to i napriek tomu, že v televízii Joj počítajú pri tvorbe druhej série populárneho seriálu s takmer identickým zložením „väzenkýň“. Topky.sk zisťovali, z akého dôvodu sa už na obrazovkách pôvabná Eva Kerekeš (28) neobjaví.

V poslednej časti prvej série Odsúdených zabila postavu Maďarky (Eva Kerekeš) väzenkyňa Gigi (Judita Hansman). Napriek tomu však podľa našich informácií v Jojke zvažovali, že sympatickú ryšavku ešte nejakým spôsobom zapracujú do ďalšej série.

Nakoniec však z tejto myšlienky vzišlo. „Postava Maďarky bola zavraždená. Diváci preto už Evu Kerekeš v seriáli neuvidia,“ dozvedeli sme sa od hovorkyne televízie Joj. Podľa našich informácií bol v otázke ďalšej spolupráce problém v tom, že herečka žije v Budapešti a na nakrúcanie seriálu musela dochádzať do Bratislavy.

Televízni diváci tiež neuvidia v novej sérii Odsúdených ani Julianu Johanidesovú, ktorá stvárňovala postavu Missky. Môžu sa však tešiť na nové tváre. Konkrétne tri herečky, ktorých mená zatiaľ televízia Joj tají. Nám sa však podarilo zistiť, že jednou z nich bude Janka Oľhová – sestra herca Mariána Geišberga.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu