Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vulgárny Bárta: Alex, takto sa otec rodiny nevyjadruje!

Alexander Bárta Zobraziť galériu (7)
Alexander Bárta

BRATISLAVA – Ako ožran z krčmy! Presne taký istý slovník používa aj herec Alexander Bárta (33). Presvedčili sme sa, že vulgárne výrazy sú u neho pravdepodobne na dennom poriadku.

Trendu stať sa súčasťou sociálnej siete Facebook podľahli mnohí. Ani Alexander Bárta nie je výnimkou! To, čo však na svojich stránkach zverejňuje, je zarážajúce. Nadávky, vulgarizmy, hrubé výrazy, členstvo v nemiestnych skupinách... to všetko môžete nájsť v jeho profile.

Topky.sk samozrejme oslovili aj samotného herca. Na otázku, či sa bežne vyjadruje takto hrubo, reagoval slovami: „V krízových situáciách a keď som v takom emotívnom rozpoložení, tak sem – tam.“ Okrem používania vulgarizmov sa však Bárta pridáva do skupín, ktorých názvy a "posolstvo" nie sú najuhladenejšie. Príkladom je skupina Mám pi..!  „Keď sa do takej skupiny pridám, tak asi s tým nemám problém,“ reagoval herec podráždene na margo svojho členstva.

Bárta už dlhšiu dobu žije v spoločnej domácnosti s herečkou Henrietou Mičkovicovou. Tá mu pred viac ako troma rokmi porodila dcéru Esther. Herec si vzal na starosť aj výchovu partnerkinho syna Dávida. Spýtali sme sa teda, či sa aspoň v prítomnosti detí takémuto slovníku vyhýba. „Nepamätám sa, že by som sa pred deťmi niekedy takto vyjadril,“ tvrdí. Aspoň to mu môžeme pripísať k dobru.  

FOTO: Vulgarizmy Alexandra Bártu.

Vulgárny Bárta: Alex, takto
Zobraziť galériu (7)

Vulgárny Bárta: Alex, takto
Zobraziť galériu (7)

Vulgárny Bárta: Alex, takto
Zobraziť galériu (7)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu