Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexica Cifrová: Odhalená na ulici!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (8)
Eva Cifrová

BRATISLAVA – Znova dráždi nahým telom! Slovenská playmate Eva Cifrová (27) provokuje na každom kroku. Najnovšie zaplavili ulice Slovenska jej šteklivé fotografie, ktoré sú súčasťou reklamnej kampane istej športovej značky.

Hoci sexi plavovláska nafotila už množstvo odvážnych záberov, vždy sa je na čo pozerať. Dôkazom sú aj najnovšie fotografie, ktoré vznikli pre istú športovú značku v rámci reklamnej kampane. Bilbordy zvodnej blondínky zaplavili naše ulice. Okoloidúci si tak môžu vychutnať pohľad na Evine polonahé telo. Intímne partie prekrývajú buď lyže, snoubord alebo zimná bunda.

Ako sme sa v súvislosti s týmto džobom od Cifrovej dozvedeli, takáto práca ju baví. „Samozrejme, inak by som to nerobila. Dúfam, že kampaň ľudí zaujme a snímky sa im budú páčiť,“ otvorene reagovala Eva na provokujúce zábery. Dokonca prezradila, že si počas fotenia užila množstvo zábavy. „Napríklad som mala byť pri jednom zábere v pohybe. A tak som tam pol hodiny skackala. Najlepšie na tom bolo to, že som tri dni potom nedokázala ani chodiť,“ smeje sa playmate.

Pozrite si Evine fotografie v našej GALÉRII!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu