Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kraus končí: Na obraze ho už neuvidíme!

Andy Kraus Zobraziť galériu (2)
Andy Kraus (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Končí s herectvom?! Známy humorista a scenárista Andy Kraus (42) pre topky.sk nedávno priznal, že sa už nechce objavovať na obraze! Zistili sme prečo.

Tvorca úspešných jojkárskych seriálov Andy Kraus sa rozhodol, že je mu lepšie za kamerou ako pred ňou. Pre topky.sk nedávno prezradil, že sa chce venovať už len scenáristike. „Ja som sa teraz nastavil do takého pokojného modelu, lebo moje telo mi dávalo signály, že už má toho dosť. S tým aj súvisí to, že som ukončil projekt Kutil s.r.o. a už sa nechcem objavovať na obraze. Chcem sa venovať už len tej scenáristickej práci, ktorá má výhodu v tom, že som si tam sám sebe pánom. Viem si ten čas zadeliť ako potrebujem- od rána do tej druhej, a potom sa venovať rodinke a sebe, idem si zabehať, zašportovať. Takýmto spôsobom by som to chcel ustáliť. Uvidím, či sa mi to podarí,“ vyznal sa Kraus.

Topky.sk zaujímalo aj to, či Andy chystá namiesto Kutila nejaký nový projekt. „Áno. Ja by som ale nepovedal, že na miesto toho, aby nevznikol dojem, že to bude mať rovnaký žáner ako Kutil. Pripravujem nejaké nové projekty, už je na televízii, či tie projekty zoberie. Bude to žáner, ktorý momentálne žiadna zo slovenských televízií nemá,“ dodal známy humorista.

Sledujte TOPKY TV: Kraus o tom, že už nechce byť na obraze!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu