Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná Hajdu: Namiesto priberania výrazne chudne! Čo sa s ňou deje?

Zuzana Hajdu Zobraziť galériu (9)
Zuzana Hajdu

BRATISLAVA - Čaká pod srdcom bábätko, no vyzerá chudšie ako kedykoľvek predtým! Bývalá jojkárka Zuzana Hajdu (34) nedávno nafotila fotografie so svojou dcérkou Elissou. A hoci je moderátorka v požehnanom stave, na záberoch vyzerá poriadne štíhlo. Topky.sk zisťovali, čo je dôvodom jej výrazného úbytku váhy.

Topky.sk vás včera ako prvé informovali, že plavovlasá exmoderátorka Zuzana Hajdu čaká so svojím manželom Moustym Mahmudom bábätko. Po dcérke Elisse, ktorá má osem mesiacov, to bude ich druhé spoločné dieťa. Ako nám budúca dvojnásobná mamička prezradila, túži po synčekovi. „Áno chcela by som chlapca,“ netajila Zuzana, ktorá sa teraz plne venuje svojej dcérke.

Dokonca s ňou nedávno nafotila aj zopár záberov s vianočnou tématikou. Topky.sk vám prinášajú tieto milé snímky. V súvislosti s ich vznikom nám fotografka prezradila, že sa moderátorka oproti minulosti výrazne zmenila. „Zuzka schudla aj napriek tehotenstvu. A veľmi opeknela, teda podľa mňa,“ povedala nám.

Topky.sk kvôli týmto vylepšeniam Zuzaninho vizuálu oslovili samotnú blondínku. „Áno, schudla som. Je to vďaka cvičeniu. Chodila som s trénerom do fitka. Zamerala som sa skôr na dolnú časť tela - zadok a nohy. Vrch moc posilňovať nepotrebujem. Tréning trval vždy zhruba hodinu a pol," dozvedáme sa od plavovlásky, ktorá sa "potila" päť mesiacov - od júna do októbra. "Pokiaľ som nezistila, že som tehotná,“ prezradila Hajdu. 

„Stravu som príliš neupravovala, pretože stále kojím. Ale cvičiť chcem aj počas tehotenstva,“ netajila mamička, od ktorej sme sa dozvedeli aj to, že malá Elissa počas fotenia spomínaných vianočných záberov nemrnčala. „Bola dobručká. Skoro celý čas spinkala,“ povedala hrdo. Pozrite si chutné zábery v našej GALÉRII!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu