Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Premiéra filmu o Jacksonovi: Neprišla jeho rodina, ani slovenské celebrity!

Rytmus, Barbora Rakovská a Igor Kmeťo. Zobraziť galériu (9)
Rytmus, Barbora Rakovská a Igor Kmeťo.

LOS ANGELES/BRATISLAVA – Dnes v noci sa konala svetová premiéra filmu This Is It, ktorý zachytáva kariéru Michaela Jacksona (†50). Medzi stovkami fanúšikov však chýbala spevákova matka, či jeho deti. Slovenské premietanie tiež veľa známych osobností neprilákalo.

Premiéry v Los Angeles sa zúčastnili bratia Michaela Jacksona a osobnosti ako Will Smith, Paris Hilton a Jennifer Lopez. Podľa agentúry Reuters ale v sále chýbala spevákova matka, jeho sestry i deti. Príčinou môžu byť špekulácie, že zábery z prípravy turné, ktoré Michael Jackson chystal pred svojou smrťou, nie sú autentické. Podľa rodinných blízkych spevák nebol taký zdravý, aby podal výkon, ktorý sa dá vidieť vo filme This It Is. Vraj ho zastúpil dvojník.

Svetová premiéra neobišla ani Slovensko. Premietanie bolo dnes nad ránom a väčšina známych osobností ho odignorovala. V kinosále sa objavili iba speváčka Tina, raper Rytmus, moderátor Matej Sajfa Cifra, spevák Tomi Popovič a jeho priateľka Barbora Rakovská. Ako sme sa dozvedeli, kino bolo poloprázdne. Väčšina ľudí si zrejme pôjde film pozrieť v nasledujúcich dňoch v popoludňajších hodinách.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu