Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúca premena: Schudnutá Kelly Osbourne zažiarila ako pravá sexica!

Kelly Osbourne Zobraziť galériu (7)
Kelly Osbourne

LOS ANGELES - Zo škaredého káčatka pohľadná mladá dáma! Kedysi výstredná Kelly Osbourne (24) pred dvoma mesiacmi objavila čaro tanca a výsledky na seba nenechali dlho čakať. Jej štíhly driek a sexi výstrih v spoločnosti nezostal bez povšimnutia - hudobná hviezda je konečne za sexi kočku!

Dcéra rockera Ozzyho Osbournea sa nechala zlákať do americkej verzie tanečnej súťaže Let's dance, ktorá jej dovtedajší život prevrátila hore nohami. Kelly si každý deň odtancuje až päť hodín, pričom dvakrát do týždňa si zájde aj na lekciu Pilatesových cvičení. Vďaka zmenenému stravovaniu a prístupu k svojim krivkám s nadváhou je po osemtýždňovom intenzívnom tréningu štíhlejšia o dve konfekčné veľkosti. Bez najmenších pochýb tak momentálne vyzerá príťažlivejšie ako kedykoľvek predtým.

Speváčka sa s vylepšenou figúrou cez víkend pochválila na Teen Vogue párty, na ktorú dorazila v sprievode svojho frajera, len devätnásťročného Lukea Worrella. V čiernych saténových minišatách z dielne Dolce&Gabana predviedla vyberaný vkus a driek, ktorý sa zrejme už čochvíľa zmestí len do dvoch dlaní. Kelly sa pred paparazzmi výborne zabávala a svoju zaslúženú pozornosť si užívala plnými dúškami.

Hudobníčka si zo svojej váhy robila ťažkú hlavu celé roky, no až teraz si uvedomila, že proces chudnutia v podstate vôbec nie je zložitý: "Je to také úžasné. Vyskúšala som veľa hlúpych a bláznivých diét, ale jediné, čo som potrebovala, bolo začať tancovať." Pôsobivú zmenu imidžu si okrem mladšieho priateľa všimlo aj celé okolie a tento pocit jej za vynaložené úsilie rozhodne stále stojí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu