Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nora oslavovala meniny v kanoe!

Braňo a Nora Mojsejovci
Braňo a Nora Mojsejovci

TATRANSKÁ LOMNICA - Kontroverzní manželia Braňo (36) a Eleonóra (46) Mojsejovci predchádzajúce dva dni oslavovali! Meno známej košickej podnikateľky totiž v kalendári pripadá na dvadsiaty prvý februárový deň. A to je predsa poriadny dôvod na radosť.

Ako vedia osláviť meniny "prachatí" manželia, ktorí neváhajú vo svojej reality show Mojsejovci venovať jednému Slovákovi dva milióny korún?

Víkend i pondelok prežili východniari pracovne v luxusnom hoteli v Tatranskej Lomnici. Tu sa konal posledný výber súťažiacich do ich televíznej šou. Mojsej využil v pondelkové predpoludnie slovenské veľhory i sneh a manželke venoval k sviatku naozaj originálny darček! Na vlastné želanie obdivovala bohatá podnikateľka v deň svojich menín krásu tatranských vrchov priamo z dreveného kanoe, ktoré Braňo nechal pripevniť lanom o snežný skúter! "Bolo to síce netradičné želanie, no stálo to za to," hovorí nadšene Novému Času Mojsejová.

Oslava menín sa však týmto zážitkom pre ňu neskončila. Dlhovlasá boháčka strávila nasledujúci deň spolu s manželom v Prahe. Tam od neho dostala pri romantickom obede ešte jedno prekvapenie. Aký darček jej Braňo venoval však obaja odmietli prezradiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu