Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vzrušujúce trio: Sexbomby z Playboya to rozbalili vo vode - úplne nahé!

Bridget, Holly a Kendra Zobraziť galériu (10)
Bridget, Holly a Kendra

LOS ANGELES - Silikónové krásky Kendra Baskett (24), Holly Madison (29) a Bridget Marquardt (35) fanúšikom erotiky opäť pripomenuli, čím dokázali kráľovi Playboya pomotať hlavu na taký dlhý čas. Blond hrive, zlatistej pokožke a sexi zadočkom je totiž priam nemožné odolať!

Americké sexice, ktoré sa pravidelne striedali nielen na obálke najznámejšieho pánskeho magazínu, ale aj v posteli jeho zakladateľa, Hugha Hefnera, svoje obnažené krivky ešte stále predvádzajú v mimoriadne obľúbenej reality-šou s názvom The girls next door. Televízny program zachytáva život vitálneho dedka Hefnera s tromi blonďavými zajačikmi v jeho prepychovej vile. Vysiela sa od roku 2005 a na konte má už päť sérií.

Pri natáčaní najnovších necenzúrovaných záberov spomínanej šou, si všetky tri playmate v Evinom rúchu plnými dúškami užívali hrejivé slnečné lúče. Bok po boku zdieľali jednu nafukovačku, na ktorej vystavili na obdiv svoje malé guľaté zadočky.

Hoci sa trojica dievčat od Hefnera v súkromí vzdialila a pobrala sa vlastnou cestou, údajne medzi sebou stále udržiavajú priateľský vzťah. Svedčí o tom fakt, že 83-ročný sexuálny divoch usporiadal Kendre svadbu vo vlastnom dome a keď sa dozvedel, že je s manželom tehotná, od radosti sa rozplakal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu