Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozvášnené sexice na Okey lete: Takto sa vrhli na Táslera!

Ivan Tásler v objatí fanúšičiek Zobraziť galériu (30)
Ivan Tásler v objatí fanúšičiek

POPRAD – Vydráždil ich do zbláznenia! Spevák Ivan Tásler (30) bude na včerajší večer ešte dlho spomínať. Vystúpenie kapely IMT Smile na Okey lete totiž dostalo poriadne do varu najmä fanúšičky. A tie po ňom vyštartovali ako sa na zvodné krásky patrí!

Pikantnosti pred pódiom! Hudobný festival Okey leto sa včera niesol aj v šteklivom štýle. O pikantnosti sa postaral Ivan Tásler, ktorý notoricky známymi piesňami rozpútal medzi prítomnými dievčatami nespútanú eufóriu. Mladé baby z neho dokonca chceli strhnúť oblečenie.

Pozornosti neunikol ani prominentný futbalový zápas. Atraktívny duel formácie Gipsy.cz a skupiny Taktici skončil víťazne pre slovenskú kapelu. A zaujať sa podarilo aj Zuzke Smatanovej, ktorá okrem spevu predviedla aj hru na bicie. Piatkový koncert OKEY leta zavŕšil headliner OLYMPIC.

Ak ste doposiaľ neboli súčasťou tejto letnej zábavy, ešte stále to môžete napraviť. Najväčší východniarsky festival pokračuje aj dnes vystúpeniami Jany Kirschner, Katky Knechtovej, Michala Davida a ďalších.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu