Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tůma a Nikodým v bazéne: Alkohol na slnku a neviazaná zábava!

Filip Tůma a Martin Nikodým takto šantili. Zobraziť galériu (9)
Filip Tůma a Martin Nikodým takto šantili.

MAĎARSKO – Moderátori Filip Tůma (31) a Martin Nikodým (38) si aj v čase finančnej krízy doprajú! Nášmu fotografovi sa ich podarilo prichytiť, ako si doslova užívajú pohodové letné chvíle v jednom štvorhviezdičkovom maďarskom hoteli. Nebodaj na svoje telá lanárili nové ženské objekty?

Spoločné radovánky Filipa Tůmu a Martina Nikodýma sú dôkazom toho, že za dobrým relaxom a bezstarostným bláznením netreba cestovať ďaleko. Luxusný hotelový rezort sa nachádza len niečo cez sto kilometrov od slovenských hraníc v Maďarsku.

A tam si naši prominentní páni vo veľkom vychutnávali pohodu. Okrem schladenia svojich tiel v bazéne si dopriali aj osvieženie v podobe dobre vychladeného piva. K idylke im chýbala iba dámska spoločnosť.

Z dvojice Tůma a Nikodým je zadaný len Filip (šušká sa, že tajne tvorí pár s tanečníčkou Ivanou Surovcovou, pozn. red.), no podľa záberov mu Ivana nechýbala. Keďže Martin je bez priateľky už dlhšie, je možné, že pánska jazda nakoniec nebola iba o regenerácii, ale sa niesla aj v znamení hľadania novej ženy. To, či na svoje telá nejakú ulovili, sa nám zistiť nepodarilo. Každopádne sa vyšantili dosýtosti aj bez dámskej spoločnosti.

Viac fotografií z bláznenia prominentnej dvojice si môžete pozrieť v našej

Tůma a Nikodým v
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu