Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bláznivý fanúšik: Kvôli Depeche Mode skočil z okna!

Nadšenec kapely Depeche Mode Zobraziť galériu (2)
Nadšenec kapely Depeche Mode

BRATISLAVA/ŽARNOVICA – Tomu sa povie odvaha! Fanúšik skupiny Depeche Mode Radomír Hanus bol ochotný vyskočiť z okna preto, aby získal vstupenku na blížiaci sa bratislavský koncert legendárnej kapely.

Generálny partner bratislavského koncertu – zoznam.sk, vyhlásil pre fanúšikov Depeche Mode súťaž s heslom: „Čo ste ochotní spraviť, aby ste sa dostali zadarmo na koncert?“ Realizátor najbláznivejšieho nápadu mohol získať exkluzívne vstupenkové balíčky.

Jeden z najšialenejších dostal rodák zo Žarnovice Radomír Hanus. Ten sa totiž kvôli lístkom rozhodol vyskočiť z okna. A nakrútil si to na video. Našťastie však mali pri dome lešenie a nič vážne sa nestalo. No na videu to zo začiatku vyzeralo dramaticky.

„Pôvodne som chcel v obleku z klipu Enjoy the silence propagovať Depeche Mode po uliciach Bratislavy. No kvôli tomu, že ma tlačil termín odovzdania bakalárskej práce, som musel vymyslieť časovo menej náročnejší nápad,“ odôvodnil svoje konanie. Za toto získava Gold balíček, ktorý zahŕňa lístky na koncert, nový album Depeche Mode, knihu Davea Gahana a mobilný telefón Nokia.



Uletený nápad mal aj Rastislav Hulman z Trenčína. Ten si dal kvôli lístkom vytetovať na chrbát rovnaký motív, aký má na tom istom mieste líder kapely David Gahan. Za túto „pamiatku“ získava od spoločnosti zoznam.sk Silver balíček, ktorý v sebe zahŕňa lístky na koncert, nový album Depeche Mode a mobilný telefón Nokia.

Bláznivý fanúšik: Kvôli Depeche
Zobraziť galériu (2)



Najatraktívnejšiu cenu – Diamond balíček – získal Maroš Rehák z Handlovej. Ten prisľúbil, že kvôli tomu, aby sa dostal zadarmo na koncert, pomôže organizátorom postaviť pódium alebo umyje kapele kamión. Cena, ktorú získal, v sebe zahrňuje noc v hoteli Radisson SAS Carlton Hotel****, odvoz na koncert limuzínou, meet & great a mobilný telefón Nokia. Fotografie z plnenia tohto sľubu poskytneme dodatočne po koncerte.



Viac o koncerte Depeche Mode, ktorý nesie názov TOUR of the UNIVERSE 2009, nájdete TU!

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu