Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Popová legenda Michael Jackson má rakovinu: Horšie to už byť nemohlo!

Michael Jackson Zobraziť galériu (6)
Michael Jackson

LOS ANGELES - Dlho očakávané turné jedného z najznámejších spevákov je ohrozené. Michaela Jacksona (50) postihli ďalšie zdravotné komplikácie, ktoré mu môžu zmariť snahu o posledné vystúpenia. Kráľ popu údajne trpí rakovinou kože.

Napriek úplne protichodnému vyhláseniu Jacksonovho hovorcu je stav hviezdy horší, ako sa mohlo zdať. Odštartovanie koncertnej šnúry, ktorá začína ôsmeho júla, môžu znemožniť zväčšujúce sa fľaky na spevákovej hrudi.

Lekárom sa totiž podarilo zoperovať a odstrániť výrastky na jeho ruke a nose. Hnedé škvrny na Michaelových prsiach im však robia oveľa väčšie starosti. Podľa tvrdení sa ale popová hviezda k svojmu zdravotnému stavu nestavia práve zodpovedne: „Poslednou vecou, ktorú by si prial, je sklamať svojich fanúšikov.“

Napriek mnohým škandálom má tento šoumen neuveriteľne veľkú komunitu obdivovateľov. Jeho pripravované živé vystúpenia v Anglicku mali takmer okamžite vypredané vstupenky. Niet sa však čomu čudovať, Jacksonovi fanúšikovia mali naposledy možnosť zažiť koncertné turné tohto velikána pred neuveriteľnými dvanástimi rokmi.

„Jeho túžbou je zvoliť si takú liečbu, ktorá mu umožní odohrať všetky koncerty,“ prezrádza zdroj z Michaelovho okruhu priateľov. Odpočinok a oddych evidentne neprichádzajú vôbec do úvahy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu