Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mórová: Až teraz bude boháčka! Za 12 hodín zhrabne vyše 16 tisíc eur!

Diana Mórová Zobraziť galériu (4)
Diana Mórová

BRATISLAVA – Zasypú ju prachmi! Vychytená herečka Diana Mórová (39) sa na nedostatok financií rozhodne sťažovať nemôže. Topky.sk zistili, že za účinkovanie v novom jojkárskom seriáli dostane poriadny balík peňazí. A to sa ani veľa nenarobí.

Je na roztrhanie! Hviezda Paneláku Diana Mórová sa veľmi slušne nabalí. Prijala totiž lukratívnu ponuku zahrať si v historicky najdrahšom slovenskom seriáli s názvom Keby bolo keby. Jeho nakrúcanie začína práve dnes a na obrazovkách Jojky sa objaví už na jeseň.

Podľa informácií topiek by na herečkinom konte malo za stvárnenie jednej z postáv pribudnúť viac ako šestnásť a pol tisíc eur, čo v prepočte na starú menu predstavuje okolo pol milióna korún. A to len za účinkovanie v dvanástich, približne hodinových, častiach. Tak to je už teda niečo!

„Diana stvárni postavu taxikárky Ingridy,“ priblížil topkám Mórovej rolu scenárista Andy Kraus. „Bude iná ako Švehlová. So svojím manželom budú rovnocenní partneri,“ vysvetlil nám jeden zo zásadných rozdielov medzi postavami známej ryšavky v Paneláku a novom seriáli. V ňom si jej partnera zahrá Roman Luknár.  

V seriálovej novinke sa podľa našich informácií majú objaviť aj Marián Miezga, Ján Koleník, Zuzana Fialová a česká herečka Aňa Geislerová. 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu