Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Miss Universe 2009 Denisa Mendrejová: Chlapi, smola, táto je zadaná!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (27)
Denisa Mendrejová

BRATISLAVA – Najkrajšia Slovenka má priateľa! Miss Universe 2009, ktorou sa v nedeľu stala Bratislavčanka Denisa Mendrejová (22), pre topky.sk prezradila, že je šťastne zaľúbená.

Krásna plavovláska, ktorá je pôvodom z Brna, bezkonkurenčne triumfovala v nedeľňajšom finále a stala sa novou Miss Universe 2009. Dvadsaťdva ročnej Denise Mendrejovej to do tretice predsa len vyšlo. Pred rokmi to skúšala v českej súťaži krásy a takisto sa zúčastnila v roku 2006 aj Miss Slovensko, no ani v jednej jej to nevyšlo.

Topky.sk sa jej preto po prenose spýtali, aké sú jej prvé dojmy z víťazstva. „Sú to pocity dojatia. Som šťastná, že sa mi to podarilo. Verila som v to, dúfala,“ netajila emócie študentka Ekonomickej univerzity, ktorá prezradila aj to, na čí podnet sa opäť do súťaže krásy zapojila. „Prihlásila som sa sama, na podnet maminky. Že prečo to neskúsim aj na tretíkrát.“

Pre topky.sk sympatická slečna prezradila aj to, že je momentálne zadaná. „Áno. Sme šťastní, ale je to krátky vzťah,“ povedala s tajnostkárskym úsmevom. Meno priateľa však odmietla prezradiť. Zistili sme však, že sa jej priateľ, s ktorým chodí zhruba mesiac, zatiaľ nepohybuje vo vodách šoubiznisu. Uvidíme, či ich vzťah odolá všetkým nástrahám spojeným s jej víťazstvom.

Pozrite si fotografie z prenosu. Nájdete ich v našej GALÉRII!

 

 

Sledujte TOPKY TV: Denisu Mendrejovú sme vyspovedali v zákulisí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu