Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trpký postup Kulyho: Nevraživosť počas priameho prenosu!

Mário Kuly Kollár a Lucia Nováková Zobraziť galériu (5)
Mário Kuly Kollár a Lucia Nováková

BRATISLAVA – „Vyžral“ si to! Spevák Mário Kuly Kollár (36) si priamo počas nedeľného semifinále Eurovízie vypočul, ako veľmi ho niektorí ľudia nechcú v slovenskom národnom finále.

Bolo to kruté! Semifinále Eurovízie sa medzi fanúšikmi jednotlivých spevákov takmer zmenilo na boj na život a na smrť. Nestačili iba poslané esemesky. Pridali sa k nim aj útočné výkriky pri vyhlasovaní jednotlivých miest. „Ďalším, kto sa umiestnil na nepostupovej priečke, je ...“ znela formulka moderátora Martina Pyca Rauscha, ktorá všetko spustila. V tom momente sa totiž z celého štúdia v STV ozývalo jediné meno: „Desmod!“

Čo hovorí na túto nevraživosť Kuly, ktorý odspieval duet s Luciou Novákovou? „Každý účinkujúci tu mal svoj fanklub. A viem, že ľudia sú nahnevaní, lebo si myslia, že sme zobrali šancu niekomu inému,“ odôvodnil si to spevák, ktorý po úraze neplánovane vystúpil práve v poslednom semifinálovom kole a rozšíril tak pole interpretov z desiatich na jedenástich.

Nemyslí si však, že za tým môže byť aj jeho súkromie? Len nedávno sa totiž prevalilo, že podal žiadosť o rozvod a údajne je za tým práve mladučká vokalistka Lucia. Práve to mohlo ľudí akosi „poštvať“ proti nemu a Desmodu. „K tomu sa nebudem nijako vyjadrovať. To je už iná šálka kávy,“ odmietol okomentovať túto teóriu. Uvidíme teda, ako sa voči nemu zachová publikum vo veľkom slovenskom finále.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu