Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pyco: Adelu vymenil za Kontúra!

Martin Pyco Raush, Adela Banášová a Martin Kontúr Zobraziť galériu (5)
Martin Pyco Raush, Adela Banášová a Martin Kontúr

BRATISLAVA – Nečakaný návrat! Martin „Pyco“ Rausch (31) ohlasuje takmer po dva a pol roku comeback do Mlynskej doliny. Od polovice februára bude na STV opäť moderovať spevácku šou. Tentoraz však slovenskú Eurovíziu. A bez Adely Banášovej (28). Plavovlásku nahradí bývalý markizák Martin Kontúr (27).

Po roku späť na obraz! Už o pár dní sa Pyco znova postaví pred televízne kamery. „Teším sa, že budem pri tom, ako sa k nám po desaťročí vráti Eurovízia,“ povedal topkám Pyco. V klasickom tandeme s Adelou Banášovou ho však na obrazovke neuvidíme. „Či mi bude chýbať? To zistím až na pódiu,“ prezradil nám moderátor.

V štúdiu mu bude sekundovať publicista Martin Kontúr, ktorý je známy z markizáckeho Telerána. V rannej relácii informoval o novinkách v šoubiznise. Koncom roka odišiel do STV, kde momentálne pracuje ako PR manažér.

To, že bude popri tejto práci súčasne aj moderovať, nie je v televízii novinkou. Kontúrova kolegyňa z komunikačného oddelenia Lucia Habancová je zároveň rosničkou. Jemu sa ale podarilo získať atraktívnejšie miesto. Počas priamych prenosov slovenskej Eurovízie bude v zákulisí spovedať účastníkov šou.

„Beriem to ako životnú príležitosť. Táto ponuka ma šokovala a zároveň veľmi potešila,“ netajil topkám radosť Kontúr, ktorého sme sa opýtali, čo hovorí na spoluprácu s Pycom. „Je to ako keď spolupracujete s niekým, koho ste ako pubertiak počúvali v rádiu a práve on bol ten, čo vás inšpiroval k tomu, že moderátorská robota by mohlo byť presne to, čomu by ste sa chceli v živote venovať.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu