Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Michaela Čobejová: Termín má síce v apríli, no porodí už o pár dní!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (3)
Michaela Čobejová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Herečka Michaela Čobejová (38) pred časom tvrdila, že jej pôrod sa objaví aj na obrazovkách televízie Markíza. Jej postava v Ordinácii v ružovej záhrade sa však neriadi Michaeliným skutočným termínom. A tak herečka musí rodiť už o niekoľko dní!

Michaela Čobejová je už v siedmom mesiaci tehotenstva. A hoci sa cíti v podstate dobre, občas má aj zvláštne pocity. „Ráno som normálny človek a večer vážim asi päť ton,“ posťažovala sa nám trochu herečka. Pritom však pribrala len dvanásť a pol kila, čo je úplne ukážkové.

Ako sa blíži termín jej pôrodu, zaujímalo nás, či sa jej dieťa narodí naozaj pred televíznymi kamerami. „Pôrod sa nakrúti v Ordinácii už teraz a dúfam, že neporodím naozaj. K tomu skutočnému jedine, že by prišli zo správ, ale to, samozrejme, žartujem,“ povedala nám Čobejová. Ako topky.sk zistili, herečka si v nemocnici želá samostatnú izbu. „Je trochu únavné, keď je človek populárny a ľudia chcú komunikovať aj v pôrodnici,“ prezradila nám Michaela svoj dôvod.

Herčka už vie, že sa jej narodí dcérka a vybrala pre ňu meno Tatiana. Obaja s manželom sú spokojní a nevadí im, že nebudú mať syna. „Manžel je rád. Lebo keď bude mať naše druhé dieťa sedemnásť, on bude mať šesťdesiatsedem a bojí sa, že syn by ho príliš týral. Dievča skôr ustrážime, najmä ak bude po Ivanke, tak diskotéky a chalani nehrozia,“ dozvedeli sme sa.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu