Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kolesárová z Paneláku: V Amerike odhalila telo v sexi záberoch!

Jana Kolesárová Zobraziť galériu (13)
Jana Kolesárová

BRATISLAVA – Nielen Kordiakova upratovačka Lucia Šipošová (27) má na konte sexi nakrúcanie v Amerike. Aj nevesta Blichárovcov alias Jana Kolesárová (32) sa odhalila. Topky.sk zisťovali viac.

Jana Kolesárová je košická herečka, ktorá odišla do Hollywoodu za svojou láskou. Herecké remeslo tam neopustila a dokonca sa jej podarilo sa zahrať si po boku Jodie Foster.

Na Slovensku účinkuje v dvoch denných seriáloch – v jojkárskom Paneláku a v estévečkarskom Obchode so šťastím. V oboch hrá manželku Petra Kočiša. Ako sme však zistili, vo svojej hereckej kariére si už vyskúšala aj pikantnejšiu rolu. V Amerike sa totiž postavila pred kameru iba v sexi spodnej bielizni a svojimi krivkami propagovala nealkoholický nápoj. 

„Reklama vznikla v prvých mesiacoch môjho pobytu v USA v roku 2000. Dá sa povedať, že to bola moja prvá profesionálna záležitosť,“ prezradila Jana. Zákazku dostala aj napriek svojej biednej angličtine. Režisérovi sa totiž zdal jej akcent vtipný.

A zrejme aj sexi – veď práve o to v celej reklame išlo, keďže Jana nakrúcala polonahá. To, že som nakrúcala v bielizni, mi absolútne neprekážalo. Bol to konkrétny úmysel, pretože snaha bola parodovať reklamu na Victoria´s secret, čo je výlučne spodné prádlo. Končí to vtipným dôvetkom, ktorý celú situáciu zhadzuje,“ nehanbí sa Jana za svoju prvú prácu v zámorí. A ako to celé vyzerá? Pozrite si to na našom videu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu