Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská herečka sa predviedla Čechom: Holé prsia a sex so ženou!

Jana Kolesárová okrem intímností so ženou predviedla aj odhalené prsia. Zobraziť galériu (16)
Jana Kolesárová okrem intímností so ženou predviedla aj odhalené prsia.

PRAHA - Ukázala viac! Jana Kolesárová (35) aktuálne účinkuje v českom seriáli s názvom Až po uši. V predchádzajúcich dieloch sa už predviedla v intímnych scénach so ženami, no zostávala oblečená. To sa však najnovšie zmenilo. V uplynulých dňoch sa totiž vysielala časť so sexom, pri ktorom už išlo tričko dole. Na niekoľko momentov tak okupovali obrazovky len holé vnady slovenskej herečky.

Obnažila sa! Jana Kolesárová je známa z Paneláku aj z Horúcej krvi, už viackrát ju však angažovali aj naši západnú susedia. Aktuálne účinkuje v seriáli Až po uši, kde stvárňuje lesbičku. Ako sme už informovali, hneď v úvode tohto počinu absolvovala intímnosti so ženami. Zostávala pri nich však oblečená. Až doteraz! Vo sviatočnom období sa totiž dostali na obrazovky zábery, v ktorých sa odhalila nielen Janina herecká kolegyňa, ale aj ona sama.

Češka Jitka Čvančarová ukázala svoje nahé telo ležiac na bruchu a divákom tak ponúkla pohľad na svoj zadok. A pri následnej sexuálnej scéne odhodila zábrany Kolesárová. Keď si vyzliekla tričko, obrazovky na niekoľko okamihov patrili len jej odhaleným prednostiam. „Obe sme na začiatku mali trochu strach. Potom sme hodili obavy za hlavu a povedali si, že postavy proste necháme žiť. Myslím, že to fungovalo. Do takej úlohy musíte ísť naplno alebo vôbec, povedala k lesbickým hrátkam pred kamerami herečka spoza rieky Moravy pre časopis Glanc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu