Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prvý deň v Paneláku: Stanková zaspala na nakrúcanie, Partlová sa tešila!

Zábery zo seriálu Panelák Zobraziť galériu (3)
Zábery zo seriálu Panelák

BRATISLAVA - Po takmer mesačnej prestávke sa včera začal nakrúcať jojkársky seriál Panelák. Medzi prvými hercami, ktorí po dlhej pauze prišli do ateliérov na bratislavskej Kolibe, bola aj trojica Robo Jakab (Karol Mázik), Mirka Partlová (Angie Máziková) a ich seriálová spolubývajúca Betka Stanková (Betka).

„Po takmer mesačnom voľne som príjemne oddýchnutý nastúpil opäť do práce,“ prezradil pre topky.sk Robo Jakab. „Rozbeh je vždy ťažký, ale pri takom dobrom kolektíve, aký je v Paneláku, sa to dalo zvládnuť,“ dodal.

Veľký „rozbeh“ do práce nepotrebovala jeho seriálová manželka Angie - Mirka Partlová, keďže tá už niekoľko dní „zarezáva“ aj v divadle. „Veľmi som sa tešila a sústredenie sa pred kamerou nebolo také ťažké, keďže ja som už začala skôr v divadle.“

Najkurióznejší prvý deň v Paneláku zažila herečka Betka Stanková. „Novoročný panelákový deň som začala vtipne, lebo som brutálne zaspala,“ so smiechom priznala topkám Betka. „Potom som urobila všetky možné dopravné priestupky. Keby ma zastavili policajti, asi by som ani nedonakrúcala. Odtočila by som si ho niekde inde,“ dodala s úsmevom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu