Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kríza v Paneláku! Riešiť ju chce len Mičkovicová

Henrieta Mickovičová ako Zuzana Bajzová Zobraziť galériu (3)
Henrieta Mickovičová ako Zuzana Bajzová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – V jojkárskom Paneláku to skutočne vrie! Tvorcovia seriálu sa musia prizerať na rúcanie sa dobrých vzťahov, ktoré medzi obyvateľmi najznámejšej slovenskej bytovky kedysi vládli. Situáciu sa rozhodla riešiť iba Henrieta Mičkovicová (40).

Z idylky odmeranosť. Tak vyzerá vzťah medzi Mariánom Miezgom a Henrietou Mičkovicovou. Ich seriálové manželstvo je po niekoľkých rokoch na pokraji zrútenia. Šanca nájsť k sebe cestu späť sa zmenšuje každým dňom. Bajzovci sa totiž hádajú pre každú maličkosť a čoraz častejšie sa skloňuje slovo rozvod.

Črepiny vzťahu sa snaží pozliepať iba Zuzana. Michal sa celej situácii obracia chrbtom. Svoj čas vypĺňa chatovaním na internete a prácou v Brne. Jediné riešenie, ktoré vidí, je ukončenie manželstva. Názor však môže radikálne zmeniť. Blížia sa totiž Vianoce. Najkrajšie sviatky roka v kruhu rodiny môžu byť tým správnym časom na druhú šancu.

Ako to bude pokračovať na mieste, kde to žije sa dozviete v ďalších častiach denného seriálu Panelák.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu