Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Suzie Hroncová na Plese v Opere: Trapas ako hrom!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Mladá speváčka Suzie Hroncová (24) v sobotu pravdepodobne zažila svoj prvý veľký ples. A poriadne podcenila prípravu! Keby si totiž dala trochu námahy, zistila by, že na Ples v Opere sa chodí v dlhej róbe, nie v krátkych koktailových šatách.

Suzie Hroncová vyrobila najväčší trapas tohtoročného Plesu v Opere! Dcéra hudobníka Braňa Hronca a herečky Judit Vargovej si totiž obliekla krátke čierne šaty. Tie by boli vhodné tak na poobedný koktail, nie však na najprestížnejší slovenský ples!

Zdá sa, že Suzie nedokáže rozšifrovať ani pozvánku na túto prestížnu udalosť. „Black tie“, ako sa na pozvánky píše, totiž znamená u pánov smoking a u dámy jednoznačne dlhú róbu, keď sa spoločenská akcia koná po dvadsiatej hodine. Nikto by si nemal dovoliť toto odporúčanie hostiteľov ignorovať! Kedysi dokonca už pri vstupe hostí upozorňovali, ak prišli nevhodne oblečení. Suzie však svoje koktailky zakryla dlhým kabátom a jej omyl sa ukázal až vo vnútri. Ako sme zistili, podľa reakcií zvyšných hostí si Suzie svoj omyl uvedomila a z plesu sa rýchlo vytratila.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu