Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozchody známych osobností: Kto vymenil partnera?!

Zobraziť galériu (14)

BRATISLAVA- Koniec jednej lásky! Rok 2008 bol aj plný rozchodov, sklamania a smútku. Topky.sk prinášajú prehľad, ktorým prominetným párom to minulý rok nevyšlo. Napriek tomu, niektorí z nich sú už opäť šťastne zadaní.

 

 

 

 

 

Linda Rezešová (30) a Boris Kollár (43)
(ich vzťah trval cca 6 mesiacov)

Najskôr dvojica šokovala americkou svadbou, neskôr po pár mesiacoch randenia skutočnými zásnubami, a potom nečakaným rozchodom. Vyzeralo to tak, že bývalá modelka Linda Rezešová napokon skutočne dostane milionárskeho plejboja Borisa Kollára pred oltár. Nestalo sa tak a pár sa v máji rozišiel. Kollárova exmilenka a matka jeho dcéry Petra Krištúfková (36) zrejme bola jedným z dôvodov, prečo sa im vzťah rozpadol. Ako Rezešová v tom čase tvrdila, Krištúfková vraj zničila každý Borisov vzťah, údajne nezniesla žiadnu ženu po jeho boku. Linda je momentálne bez partnera, Boris sa v spoločnosti ukazuje práve so svojou bývalou priateľkou Petrou Krištúfkovou.

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Adela Banášová (28) a Tomáš Bezdeda(24)
(Ich vzťah trval 3 roky)

Spevácka súťaž SuperStar v roku 2005 spojila jej moderátorku Adelu Banášovú s bronzovou superstar Tomášom Bezdedom. Presne po roku začala dvojica spolu bývať. Vyzeral to ako bezproblémový vzťah, až kým na začiatku februára tohto roka nepriznali rozchod. Adela je momentálne opäť zaľúbená. Má nové priateľa, trnavského podnikateľa Rasťa Brezovského.Tomáš je bez priateľky.

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Linda Nývltová (25) a Matej Sajfa Cifra (29)
(Ich vzťah trval 2 roky)

Hoci najskôr tvrdili, že sú iba kamaráti, v marci 2006 priznali, že sa milujú. Po dvoch rokoch chodenia sa však ich vzťah rozpadol. Bolo to len pár týždňov po tom, čo sa rozpadla aj láska Banášovej a Bezdedu. A tak sa začalo špekulovať, že Adela a Sajfa spolu niečo majú. To sa však nepotvrdilo. Sajfa je momentálne nezadaný. Mladá modelka sa väčšinu času zdržuje v zahraničí, a tak nám nie je známy žiadny je nový partner.

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Martina Šindlerová (20) a Braňo Záhradník (37)
(Ich vzťah trval 3 roky)

Po niekoľkomesačných špekuláciách o ľúbostnom vzťahu striebornej superstar Martiny Šindlerovej a vtedajšieho člena manažmentu Slovenskej televízie Branislava Zahradníka, sa dvojica začiatkom októbra 2005 priznala, že tvoria pár. Vo februári 2008 sa však ich vzťah rozpadol. Nasledovalo medzi nimi niekoľko mediálnych prestreliek, no ani nie dva mesiace po rozchode sa začali opäť navštevovať a stretávať. Hoci obaja svorne tvrdili, že sú iba kamarátmi, koncom roka dokonca spolu odleteli do amerického Las Vegas. Kto vie, možno sa tam aj zosobášili...

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Zdenka Predná (24) a Peter Šarkan Novák(37)
(Ich vzťah trval 3 roky)

Aj ich spojila spevácka šou Slovensko hľadá Superstar. Už počas šou v marci 2005 bolo jasné, že tí dvaja tvoria pár. Hoci sa pošuškávalo, že to v ich vzťahu často škrípe, obaja to popierali. S pravdou vyšli von až v auguste, kedy priznali, že po viac ako troch rokoch sa rozišli, hoci svoj rozchod tajili viac ako 4 mesiace. Zdenka má nové priateľa Dušana Maruniaka alias Duon, ktorý je tanečníkom v Street Dance Academy. Šarkan je údajne od rozchodu sám.

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Vera Wisterová (29) a Ivan Taslér(31)
(Ich vzťah trval 7 rokov)

Známa ryšavá markizácka moderátorka Vera Wisterová a frontman skupiny IMT Smile Ivan Tásler tvorili zamilovanú dvojicu sedem rokov. Dokonca spolu žili aj v jednej domácnosti a uvažovali o tom, že si založia rodinu. Ich láska však stroskotala začiatkom leta tohto roka, hoci obaja rozchod potvrdili až začiatkom septembra. Obaja dokonca spolu pracovali na markizáckej Karavan šou. A dôvod rozchodu bola údajne práve ponorková choroba. Obaja sú vraj momentálne bez partnerov.

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Anita Soul (23) a Marcel Palonder (44)
(Ich vzťah trval 4 roky)

Mladú speváčku Anitu Soul objavil práve spevák Marcel Palonder. Okrem pracovnej spolupráce začali fungovať aj ako pár. Po štyroch rokoch chodenia sa však v lete rozišli. Hoci to obaja dlho tajili, v októbri rozchod priznali. Podľa našich informácii vzťah ukončila práve mladá speváčka. Tá sa pre média vtedy vyjadrila, že príčinou rozchodu vraj nie je tretia osoba. Jednoducho vraj vyprchala láska. Obaja sú momentálne voľní.

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Robo Šimko (18) a Júlia Šimoničová (20)
(Ich vzťah trval 8 mesiacov)

Superstárista z tretej série Robo Šimko si vo februári 2008 našiel novú priateľku Júliu Šimonovičovú. Tá sa uchádzala o Juraja Baču v šou Vyvolená. Skončila na treťom mieste, rovnako ako Robo v SuperStar. Ich láska však dlho netrvala. Robo topkám sám priznal, že dostal koncom septembra kopačky. Robo je v súčasnosti sám.

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Dominika Mirgová (17) a Michal Chrenko (19)
(Ich vzťah trval 1 rok)

Aj tretia séria speváckej šou Slovensko hľadá Superstar vytvorila zaľúbený párik. Vzťah mladých spevákov Dominiky Mirgovej a Michala Chrenka je však po roku už minulosťou. Hoci obaja stále zahmlievali ako to s ich vzťahom je, na verejnosti už ako pár figurovať nechcú. V októbri na Chrenkovom krste všetkým jednoznačne naznačili, že sa rozišli. Momentálne sú obaja bez partnerov.

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Edita Krešáková (19) a Richard Hajduk (19)
(Ich vzťah trval takmer rok)

Najkrajšia Slovenka Miss 2008 Edita Krešáková dala zbohom priateľovi Richardovi Hajdukovi. Napriek tomu, že boli spolužiaci a poznali sa niekoľko rokov, dokopy sa dali až na ich spoločnej stužkovej. Hoci Richard sa po boku Miss 2008 ukázala na niekoľkých spoločenských podujatiach, žiarlivosť bola predsa len silnejšia. Kríza sa prehĺbila, keď začali obidvaja chodiť na vysoké školy, a tak Edita vzťah koncom septembra ukončila. Edita údajne zatiaľ nemá novú známosť.

  Prežívajú krízu, hoci rozchod zatiaľ nepotvrdili
Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)
Dara Rolins (36) a Matej Homola (35)
(Ich vzťah trvá viac ako rok)

Vzťah speváčky Dary Rolins a frontmana kapely Wohnout Mateja Homolu prežíva poriadnu krízu, dokonca sa nahlas hovorí o rozchode. So spevákom je Dara vyše roka a spolu majú deväťmesačnú dcérku Lauru. Darin priateľ údajne s nimi nestrávil ani vianočné sviatky a o pár dní sa chystá na mesiac na turné do Indie.

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Miriam Kalisová (23) a Peter Varinský (25)
(Ich vzťah trvá 5 rokov)

Aj oni údajne prežívajú ťažké obdobie! Päťročný vzťah markizáckej moderátorky Miriam Kalisovej (23) a tváre športového spravodajstva Petra Varinského (25) prechádza v poslednom období náročnými skúškami. Miriam v poslednom období začala chodiť na večierky bez svojho priateľa a dokonca sa čoraz častejšie ukazovala v spoločnosti, tiež čerstvo rozídeného muža roka- Martina Šmahela (25).

Rozchody známych osobností: Kto
Zobraziť galériu (14)

Mário Kuly Kollár s manželkou Dankou
(Ich vzťah trvá 7 rokov)

Manželstvo lídra skupiny Desmod Kulyho sa po siedmych rokoch začalo v septembri otriasať v základoch. Dokonca sa začalo skloňovať slovo rozvod. S manželkou Dankou, s ktorou majú spoločného syna Mária (7), si už 4 mesiace vraj nevedia prísť na meno. Údajne za ich manželskou krízou má byť Kulyho milenka. Podozrenie padlo na mladučkú, iba 17-ročnú brunetku Luciu Novákovú, ktorá je vokalistkou v ich skupine. Kuly to však poprel. Nechajme sa teda prekvapiť, či páry ustoja ťažké obdobie, alebo bude podobne ako u ich kolegov nasledovať rozchod.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu