Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Filip Tůma: Na Daru nemáš!

Filip Tůma a Dara Rolins. Zobraziť galériu (4)
Filip Tůma a Dara Rolins. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Môže jej v tichosti závidieť! Miesto po boku Dary Rolins (35) zaujme na Slávikovi moderátorský nováčik Filip Tůma (30). Rozhodne však nebude mať také kráľovské podmienky ako pop diva. Topky.sk zistili, na veľkom projekte získa zhruba len polovicu z Darinho honoráru.

Aj po neúspechu šou Heslo za milión, ktorú stiahli z obrazovky, si Markíza stojí za jej moderátorom Filipom Tůmom. Dokonca mu zverili veľkolepé vyhlasovanie hudobnej ankety Slávik. „Dare bude robiť spoločnosť muzikant. Zabezpečí rýchle rozhovory s intepretmi,“ zaznelo ešte v septembri na tlačovej konferencii. Zdá sa teda, že aj tvorcovia večera berú Filipa viac ako operného speváka než moderátora.

My sme si posvietili na peniaze určené moderátorskej dvojici. A Dara je na tom, samozrejme, lepšie! Podľa našich zistení jej honorár zrejme vystúpi na sto tisíc slovenských korún (3319,39 eur). Filip sa bude musieť uspokojiť s menšou sumou. „Maximálne do šesťdesiat tisíc (1991,53 eur),“ prezradil nám zdroj zo zákulisia. Na prilepšenie po odchode z Paneláka to však zrejme stačí.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu