Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vondráčková na Slovensku: Laškovala s Miezgom! Budú z nich milenci?

Lucie Vondráčková a Marián Miezga. Zobraziť galériu (19)
Lucie Vondráčková a Marián Miezga. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Lucie Vondráčková (28) pricestovala na Slovensko kvôli nakrúcaniu seriálu Panelák. My sme ju zachytili pri scénach s Mariánom Miezgom (34) alias doktorom Michalom Bajzom, ktorý prežíva krízu v manželstve. Skončí so svojou šarmantnou sestričkou v posteli?!

Lucie Vondráčková je novou posilou seriálu Panelák. Zatiaľ absolvovala jeden deň nakrúcania. „Dnes točím všetky výstupy a frčím späť do Prahy,“ povedala nám Lucie pomedzi scény. V tých jej robil spoločnosť Marián Miezga. Česká speváčka stvárňuje rolu jeho sestričky v nemocnici v Brne. Doktor Bajza sa odsťahoval k našim západným susedom, pretože jeho manželstvo je pred krachom.

Znamená to, že by medzi Luciou a Mariánom mohlo dôjsť aj k milostným scénam? „Uvidíme, ako sa to bude páčiť divákom. Denné seriály sú v tom skvelé, že presne odrážajú, či diváci postavu príjmu – či im je sympatická, alebo radšej nech zmizne niekam do Belgicka,“ povedala so smiechom Vondráčková. Zatiaľ si s Mariánom zalaškovala aspoň pred naším fotoaparátom.

Podarené zábery si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu