Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovensko má talent: Barborina "tajná" zbraň - obrovská čítačka!

Moderátorom šou pomáhala obrovská čítačka. Zobraziť galériu (5)
Moderátorom šou pomáhala obrovská čítačka. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Barbora Rakovská (22) sa vo včerajšom prvom živom vysielaní šou Slovensko má talent mierne moderátorsky rozbehla. No aj diváci pri televíznych obrazovkách nemohli prehliadnuť obrovskú čítačku, ktorá sa v podobných reláciách u nás ešte nevyskytla!

Pomohli im! Moderátori Maroš Kramár a Barbora Rakovská sa živého vysielania obávať nemusia. Tvorcovia šou im totiž do haly v Inchebe, odkiaľ sa Slovensko má talent vysiela, nainštalovali obrovskú čítačku.

Tá im má zrejme pomôcť pri plynulom moderovaní šou. Problémom totiž bolo, že na oboch sa spustila vlna kritiky kvôli nie práve najlepšiemu zvládnutiu úvodných častí. Podľa šéfdramaturgičky Gabriely Drobovej je nasadenie takejto pomôcky vraj úplne normálne.

Čítačka je v súčasnosti bežným a často využívaným pracovným nástrojom všade vo svete pri realizácii veľkých šou. My sme sa rozhodli využiť ju najmä kvôli krátkemu času, ktorý máme na skúšanie,“ poskytla nám oficiálne stanovisko. V zákulisí sa však pošuškáva, že Kramár a Rakovská jednoducho nie sú typy improvizujúcich moderátorov, ako boli Adela Banášová a Martin Pyco Rausch v SuperStar.

O vyjadrenie sme chceli požiadať aj Barboru Rakovskú, ktorá žiaľ do týchto chvíľ nereagovala na naše telefonáty.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu