Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Filip Tůma: Môže ľutovať... Odchod do Markízy sa mu nevyplatil!

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA – A je to tu! Moderátorské miesto Filipa Tůmu v Markíze je ohrozené. Relácia, kvôli ktorej Tůma opustil seriál Panelák, sa vyraďuje z vysielania.

Urobil dobre? Filip Tůma sa nechal zlákať na moderátorské miesto do markizáckej vedomostnej súťaže Heslo za milión, čo ho stálo úlohu barmana v dennom seriáli Panelák na Jojke. Podľa našich informácií ho k prestupu najviac motivovali peniaze. Po mesiaci moderovania je ale jeho nové miesto ohrozené!

„Formát Heslo za milión sme presunuli do vysielania v decembri,“ povedala nám hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. To znamená, že si Filip bude musieť urobiť takmer dvojmesačnú nútenú prestávku. Navyše, skúsenosti ukazujú, že presúvanie programu je prvým krokom k jeho definitívnemu zrušeniu.

Zisťovali sme preto, či by televízia Joj bola ochotná prijať Filipa späť. „To závisí od toho, akým spôsobom by sa vyvíjala dramaturgia seriálu,“ poskytla nám opatrné oficiálne stanovisko hovorkyňa Tatiana Tóthová. Podľa neoficiálnych šumov z televízie to však vyzerá, že dvere do Jojky zostanú Filipovi Tůmovi už zavreté.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu