Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Maštalír a Pauhofová: Vášnivé bozky na verejnosti!

Tomáš Maštalír a Táňa Puhofová Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír a Táňa Puhofová

BRATISLAVA - Herec Tomáš Maštalír (31) a jeho priateľka Táňa Pauhofová (25) sa na nedávnej akcii v bratislavskej Inchebe pred desiatkami ľudí vášnivo bozkávali. Tomáš mal tesne po moderátorskej premiére. Sladký bozk bol zrejme gratuláciou za výkon. Alebo tým chceli vyvrátiť informácie o tom, že v ich vzťahu nie je všetko v poriadku?

Nedávno sa v médiách prevalila informácia, že Táňa Pauhofová mala vraj románik s hudobníkom Martinom Valihorom. Pre topky.sk to však pred pár dňami ryšavá herečka poprela.

„Ja neviem o čo ide. Viem, kto to je. Pravda je taká, že sa s Martinom poznáme, ale tak normálne, že sa pozdravíme. A to je celé. Naposledy sme sa videli na Pohode, kde sme sa stretli pri bráne. To je celé nejaké nedorozumenie,“ tvrdila mladá herečka, ktorá nám povedala aj to, že sa snaží s Tomášom utrhnúť kúsok súkromia pre seba. 

Ako nám však partneri predviedli na nedávnej spoločenskej akcii, prejavu citov sa nebránia ani pred verejnosťou.  Vášnivý bozk Tomáša a Táni dokonca zachytil aj náš fotograf. Či išlo o prejav lásky, alebo zažehnávanie krízy, vedia asi iba oni dvaja. 
 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu