Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odpustia Mojsejovci Jojke?

Na tlačovej konferencii 4. januára Mojsejovci oznámili, že idú spolupracovať s televíziou JOJ. A o pár minút neskôr ich Jožo Pročko vyviedol z omylu. Zobraziť galériu (16)
Na tlačovej konferencii 4. januára Mojsejovci oznámili, že idú spolupracovať s televíziou JOJ. A o pár minút neskôr ich Jožo Pročko vyviedol z omylu.

BRATISLAVA - „Za ten podvod nám zaplatíte!“ Vyhrážali sa Nora (48) a Braňo (39) Mojsejovci vo februári televízii JOJ, ktorá pomohla Jožovi Pročkovi spraviť podraz roka a ich poníženie potom odvysielala v relácii Nikdy nehovor nikdy.

Jednému z členov manažmentu televízie sa vtedy dokonca vyhrážali žalobou a žiadali odškodné vo výške osem miliónov korún. Prešli však tri mesiace a zrazu je všetko inak!

Košickí boháči sa vraj pred niekoľkými dňami s Jojkou dohodli na spolupráci a v septembri by sa mali vrátiť na televízne obrazovky s úplne novým zábavným formátom. Azda už Nora a Braňo zabudli, že to bola práve televízia JOJ, ktorá sa postarala o ich verejnú potupu pred celým národom? „Nezabudli sme a možno práve preto sme oveľa opatrnejší ako v minulosti. Uvidíme, či sa naše vzájomné vzťahy vyčistia natoľko, aby sme mohli reálne spolupracovať, teda čakáme aj na reakciu druhej strany, lebo Jojka o nás odvysielala niekoľko dezinformácií,“ hovorí Braňo Mojsej.

Ľady sa pohli, keď sa zmenili vlastníci JOJ, a z televízie odišiel výkonný riaditeľ Matej Ribanský, ktorý sa podieľal na nachytávaní Mojsejovcov v relácii Nikdy nehovor nikdy, keď im sľuboval 8-miliónový honorár. „On nás ťahal za nos a potom to chcel zvaliť na Pročka,“ soptil nahnevaný spevák na svojej internetovej stránke, kde okrem iného povedal, že oni nemali problém s televíziou, ale s pánom Ribanským. Braňo chcel naňho dokonca podať trestné oznámenie, ale nebol úspešný. „Myslím, že sme za svoje účinkovanie na obrazovke zaplatili dostatočne veľké školné a poučili sme sa. Uvedomujeme si aj to, že ani spolupráca televízie s nami nie je úplne jednoduchá ani štandardná,“ dodal Braňo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu