Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Podpálili dom Mojsejovcov! Kusaj prežil!

Mojsejovci dúfajú, že páchateľov dolapia. Zobraziť galériu (15)
Mojsejovci dúfajú, že páchateľov dolapia.

KOŠICE - U Mojsejovcov horelo! Ich honosné sídlo na košickom Pereši sa v pondelok v noci pokúsil niekto podpáliť.

Zatiaľ neznámy páchateľ im do dvora hodil dve zápalné fľaše, ale oheň sa vďaka pohotovému zásahu Braňa Mojseja (39) nestihol rozšíriť. Obhoreli len dvere garáže, na ktorých vznikla škoda za 80-tisíc korún. Polícia po podpaľačoch stále pátra.

„Zobudil som sa o druhej v noci na veľký hluk. Psy hrozne štekali a za oknami som zbadal dym. Najskôr som si myslel, že horí kotol na teplú vodu v prístavbe, ale ako sa neskôr ukázalo, išlo o dve zápalné fľaše, ktoré nám ktosi hodil do dvora,“ prezradil Novému Času Braňo Mojsej, ktorý cez víkend zorganizoval búrlivú párty pre 25 ľudí pri príležitosti svojich 39. narodenín.

Podpálili dom Mojsejovcov! Kusaj
Zobraziť galériu (15)
Nemohol incident súvisieť s oslavou? „Je to možné, pretože sme boli dosť hluční. Ale skôr si myslím, že išlo o zásah zvonka. Bezpečnostné kamery totiž zaznamenali zvuk motoriek, takže asi to bol čin niektorého z našich neprajníkov alebo výtržnosť výrastkov,“ myslí si spevák s tým, že útok môže byť dielom závistlivcov, ktorí týmto spôsobom reagovali na možný návrat Mojsejovcov na obrazovku.

Prípad už vyšetruje polícia a Braňo verí, že vďaka odtlačkom na zápalných fľašiach sa im podarí vypátrať vinníkov. Škodu na garážovej bráne vyčíslili na 80-tisíc korún. A pes Kusaj, ktorý sa stal nechtiac účastníkom reality šou, našťastie prežil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu