Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Monsterovci v Košiciach: Provokujú Noru a Braňa

SOS-kári sa pri nakrúcaní dobre zabávali. Zobraziť galériu (4)
SOS-kári sa pri nakrúcaní dobre zabávali.

KOŠICE - Do jamy levovej sa odvážil manželský pár Monsterovcov (Dano Dangl a Petra Polnišová), keď sa rozhodol nakrútiť ďalšiu epizódu zábavnej relácie S.O.S. priamo v sídle výstredných pracháčov - v Košiciach.

Alebo ide o zámernú provokáciu? Štvorica zabávačov a televízny štáb včera dorazili do metropoly východného Slovenska, no pozvania na Pereš sa nedočkali.
„Vieme o nich, že sú tu. Nech sa im darí, robia pre nás osožnú činnosť,“ poznamenal na adresu nevítaných hostí spevák Braňo Mojsej.

„V Košiciach je to naša premiéra, ale ide iba o náhodu,“ snažil sa zahmlievať výber lokality Dano Dangl. Ten sa na ďalšiu šou na úkor Perešanov už veľmi tešil a prezradil, že Chruňove džingle budú stáť za to. O mediálnych prestrelkách medzi Monsterovcami a Mojsejovcami si myslí svoje: „Útočne vystupuje skôr druhá strana, ktorá nám ponúka naozaj hutný materiál na stvárnenie. Je priam bezodnou studnicou hodnotných nápadov,“ pochvaľoval si zabávač.

S výstrednými manželmi, ktorých s Petrou Polnišovou úspešne paroduje, sa zatiaľ nestretol. A zrejme k tomu tak skoro ani nedôjde. „Nevidím dôvod na to, aby som zbytočne spoznával nových ľudí,“ netajil Dangl.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu