Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Marko z Mojsejovej šou: Kvôli výhre by som sa s Norou vyspal!

Marko musel šou Šéfka opustiť. Zobraziť galériu (6)
Marko musel šou Šéfka opustiť.

BRATISLAVA – Vykašľala sa na pravidlá! V jojkárskej šou Šéfka to poriadne vrie. Konfliktov medzi uchádzačmi o manažérsky post vo firme Nory Mojsejovej (52) je stále viac. Nezhody medzi finalistami dožrali už aj samotnú podnikateľku. Na jej hnev doplatil Marko Linhart (21). Reláciu musel opustiť. Sám nechápe prečo. Na vaše otázky vám odpovedal v online rozhovore!

V piatok večer sa s možnosťou na zisk manažérskeho postu vo firme Nory Mojsejovej musel rozlúčiť najmladší účastník – Marko Linhart. A to i napriek tomu, že bol v ôsmej epizóde tímlídrom víťazného družstva. Košická podnikateľka ho vyrazila aj za cenu porušenia pravidiel. Vôbec po prvýkrát totiž poslala do takzvaného rozstrelu členov oboch tímov.

Ako nám Marko prezradil, ani s odstupom času sám nevie, prečo ho Nora vyrazila. „Nepovedala mi žiadny dôvod. Chcela si tam nechať nejaké ženy a vraj nemala na výber. Preto som musel súťaž opustiť ja,“ povedal nám. Linhart tesne po zaznení krutého verdiktu prosil Noru, aby si to ešte rozmyslela. Bolo to zbytočné...

Online rozhovory s ostatnými vypadnutými účastníkmi

Markéta z Mojsejovej šou bola online: Honza chcel od všetkých sex!

Kofila zo Šéfky bola online: Mojsejová má hroznú minulosť!

Kontroverzná Mariana zo Šéfky bola online: Zolo díluje drogy!

Patrik z Mojsejovej šou bol online: Nora je divná, Zolovi preplo!

Maťo zo Šéfky bol online: Nora je sprostá!

Věra zo Šéfky bola online: Nakydala na Noru!

Vypadnutá Ingrid zo Šéfky bola online: Pracovať pre Noru? Nikdy!

Rozhovor

11:59:41 - otázka od: Barbora Kto zo súťaže sa ti zdal najmúdrejší a ktorá zo súťažiacich sa ti páčila? Ahoj :-) nemoudrejsi asi michal :-) ze slecen se mi nejvic pacila barbora .-)

12:00:03 - otázka od: Saša Ahoj Marko,nemám žiadnu otázku len Ti chcem popriať všetko dobré do života a nech sa Ti darí..Fandila som Ti škoda že si vypadol,pekný deň :) Dekuji za podporu a za prani .-)

12:00:33 - otázka od: Arnoldek Letňany Zdar Marko, moc jsem ti fandil..mrzi me ze si vypadl:(..Nekde jsem slysel ze je tvuj bratr-dvojce homosexual co je na tom pravdy?..Dekuju za odpoved :) ahoj mildo,,,muj bratr homosexual nejspsi neni nevim:-D

12:01:11 - otázka od: sona ahoj Marko :) s kym si si najviac rozumel? ake boli ohlasy tvojho okolia na tvoju ucast? Ahoj ,,nejvic jsem si rozumel s michalem,a pavlem, i celkem s mirkem,,,,ohlasy byli ve smes pozitivni .-)

12:01:39 - otázka od: melania Co si myslis o Nore? Skoda ze si vypadol,fandila som ti..Pekny den nora je svoje :-) prodava tam to co se od ni ocekavalo .-) ve skutecnosti podl mne tkova nebude .-)

12:02:01 - otázka od: Tomáš Čus, jseš borec a kanec! Kdo je víc promiskuitní - ty nebo Honza Kocián? cau,,,myslim ze jsme na to podobne:-D otazka je kdo dela a kdo jen keca .-)

12:02:50 - otázka od: martin Ahoj Marko, bol si jeden z mojich favoritov, chcem sa ťa opýtať, či vypadne nabudúce Mirek? A kto si myslíš že to vyhrá? Mojím favoritom je Pavel a Vaiva-aj ked si myslím, že Nora ju nemá rada, je Vaiva naozaj taká v pohode a sympatická ako to vyzerá v telke a s kým si si najlepšie rozumel? ďakujem za odpovede! Ahoj ja to preju nejvic michalovi a pavlovi,,,vaiva je hodne super slecna .-) nejvic sem si rozumel prave s pavlem a michalem .-)

12:02:58 - otázka od: Veronika Ahoj mas priatelku? ahoj nemam .-)

12:03:10 - otázka od: Jano Ako vnímaš Noru Mojsejovú ? nora je sva .-) prodava to co se od ni ocekava .-)

12:03:43 - otázka od: mirka Ahoj Marko, viem, že celá šou bola natáčaná s odstupom, sleduješ vysielanie teraz? AKo to vnímaš spätne, urobil by si niečo inak? ahoj,,,,ano sleduju to .-) ,,nejspis bych nejake veci mozna jinak delal.-) po bitve je kazdy genereal .-)

12:03:52 - otázka od: Ondřej Hart Ahoj, všichni ti tu z Letňan moc fandíme, kdo myslíš, že tuto sútěž vyhrá ? vole

12:04:09 - otázka od: barbora ahoj.ja sa nechcem nic spytat len ti chcem povedat ze podla mna nie je fer ze si vypadol. a drzim ti palce do buduceho zivota. :) Dekuji za prizen,,,mame stejny nazior

12:04:19 - otázka od: Ifka kolko mas tetovani? zatim jen 2 ,, bude jich vice

12:04:53 - otázka od: Bea Ahoj Marko, je nespravodlivé že vyhodila teba, a nepočúvala ani poradcov. Je to chudera ktorá bude stále kalkulovať pre peniaze a sledovanosť ! Je trošku naivné od nej očakávať seriózne pracovné miesto na základe šikovnosti človeka. Veľa šťastia v živote ti prajem. Nemáš prečo ľutovať vypadnutie...Bea (22r) Ahoj dekuji za prizen,,mame stejny nazor .-)

12:05:20 - otázka od: :)cmukinel ty si jak taky jaster ..vobec ti nic nerozumiem jak rozpravas ty jašteričko :)))) :-D....taky dobry nazor .-)

12:05:38 - otázka od: Jana Ahoj Marko,komu fandíš? teda kto si myslíš že vyhraje ?..:) fandim michalovi a pavlovi .-)

12:06:24 - otázka od: Ludka Ahoj, zo zaciatku som ta pov azovala za hlupáka ale odviedol si tam kus dobrej práce, zamakal si a pomohol si tímu viac ako dosť. posledné časti som ti fandila. Máš v sebe niečo čo ti v živote pomoze. A moja otázka je, prečosi myslís, ze Mojsejová tolko nadrziava tomu debilovi Honzovi a Zolovi? Drz sa a vela stastia ti prajem. proc jim nadrzuje stale nevim,,,opravdu bych ten duvod jednou od ni rad slysel,,treba se jednou dockam .-)

12:07:09 - otázka od: Sabína Dobrý.Koho tipujete na víťaza?Držala som vám palce.Nesúhlasím s rozhodnutím Nory.A aké boli reakcie ľudí na vás keď ste odtiaľ prišli? Ďakujem. Dobry den,,,,, moje favority uz jsem uvedl,, pavel,michal .-) ,,,reakce lidi byli pozitivni

12:07:24 - otázka od: Jana Ahoj aku školu si skončil? Stredni prumyslovou stavebni :-D

12:07:38 - otázka od: JoujoSTV Serus Marko,paci sa ti Norika ako zena? Mela krasne vlasy :-D

12:08:02 - otázka od: Jozo Caw pocul som ze si vahal medzi prihlasenim sa do Superstar alebo do Sefky,nelutujes ze si nespravil pravy opak??? :-D..do superstar rozhodne ne:-D..neumim zpivat .-)

12:08:36 - otázka od: Táňa Ahoj ja sa chcem spýtať čo si myslíš o Zolovi a Honzovi??? honza za sve chvoani nemuze,,,zola uz nechci nikdy videt,,,,,oba dva jsou to pomatenci .-)

12:08:52 - otázka od: jeronym Ahoj! Máš velké péro? Nechtěl bys točit porno chtel .-) velke bohuze lnemam,,

12:09:28 - otázka od: Táňa Ahoj. JA sa chcem opýtať čo si myslíš o Zolovi,O Mojsejke, a či máš nejakú priateľku? Ahoj pritelkyni nemam,,,,zolo je nevychovanej snilek a fracek,,,,,nora byla sva,,prodavala presne to co od ni ocekvali .-)

12:09:51 - otázka od: Patrik Ahoj, jsme ti fandil ale trošku jsi to pokazil jak jsi prosil aby tě šefka nevyhodila.... nezdálo se ti to přiliž ubrečený??? Jinak hodně štěstí... Nebrecel jsem z duvodu vyrazeni,,,ale z jinejch .-)

12:10:19 - otázka od: Adriana Ahoj Marku , moc som ti fandila, si velmi sympaticky clovek. Mam pocit ze si vypadol len kvoli tomu ze Zola jednoducho Nora vyhodit nechce alebo skor nemoze..kto by tam potom robil show vsak...myslis ze ma nora uz dopredu zvoleneho vitaza/ku? dakujem za odpoved nech sa ti dari Ahoj ,,, jo ja si myslim ze predem to ma nora rozhodnute .-)

12:10:42 - otázka od: Veronika prides niekedy na Slovensko,ak ano,kam konkretne? v nejblizsi dobe bych mel bejt v bratislave .-)

12:11:00 - otázka od: ivana konecne bol na obrazovke poriadne sexy chlap a ta Mojsejka ho vyhodi! Marko ty si po prdeli chlap :) drzim ti palce dekuji moc za lichotku

12:11:18 - otázka od: Marek Z kade odpovedáš na tieto otázky? z domu? ano sedim doma .-)

12:11:27 - otázka od: Marcel Kto by to mal vyhrať podla teba ? michal nebo pavel

12:12:14 - otázka od: nneen čau Marko :D nemal si vypadnut mal vypadnut honza :D ale šak to bolo aj tak iba boli sledovanosti...a páči sa ti Bratislava ? :D a že či vieš že tu budu majstrovstva v hokeji a že či máš radšej hokej alebo futbal ? :D hokej a fotbal mam rad oba dva nastejno .-) ,,,bratislava nebylo spatne mesto .-),,nemel sem moznost si ji moc prohlednout .-)

12:12:44 - otázka od: sammy Ahoj Marko, máš rád Slovensko? Ahoj ,, zatim snim mam celkem pozitivni zkusenosti .-)

12:13:20 - otázka od: livia Ahoj Marko.ako sa ti pacilo v Bratislave? s kym si byval na izbe a co ste robili vo volnom case? inak drzim palce :) na izbe se bejval,, s pavlem, obcas i s michalem a s mirkem,,ale nejvci s pavlem,,volny cas jsme nemeli zadny .-)

12:13:33 - otázka od: Mirec Ahoj,Zolo je riadny potkan co?urcite Mojsejke lize kundu :-D...

12:13:49 - otázka od: Matúš Ahoj Marko aký máš názor na to že si vypadol a čo si myslíš o Janu Kocianovi a o Zolovi? blazni jsou to

12:14:18 - otázka od: veva Ahoj, prosim ta, ako je mozne, ze primitiv, agresor a vypatlanec ako je Zoltan pokracuje v sutazi dalej? Nemal si chut dat mu do drzky? chut mu dat do drzky meli myslim uplne vsichni tam krome nory .-)

12:14:45 - otázka od: bk Stavím sa o čo chceš, že vo finále bude tá zdochlina čo nič nerobí hlavne že vie anglicky, potom Zoltán - večný k*kot, a tá blondina tusim sa vola Marcela...S tym ze to vyhra nakoniec ona,lebo je celkom schopna, a tamtych dvoch uz nebude potrebovat pre sledovanost relacie. Smutne, peniaze hybu vsetkym.. nechame se prekvapit .-)

12:15:31 - otázka od: :)cmukinel kasli na písaní marko ty moja jašteričko pod k nám na obed mama robí grilované kuriatko si pochutíš a ja sa momentálne ucim do skoly:)))a sa uz nezapodievaj tym vsetkym tebe je ja viem aj to luto ze asi zase pojdes pracovat do toho operatorstva a to je hrozná makačka to poznám,ale nemal si sa tak vnucovať nore....a vy ste sa ta doslova hrali...to aj toto bude vykonávať manažer?nora napr.cistila okna na neviem jakom poschodi budovy?no hroza..no pod sa najest cmuk:)))s láskou jašterka:) :-D..rad bych tvoji nabidku prijal :-) bohuzel vzdalenost to neumoznuje .-)

12:15:45 - otázka od: Monika Ahoj Marko, chcem Ti len povedať, že si myslím, že nebolo správne, že si vypadol. Mal ísť Kocian. Keby si mňa tak prehováral, hneď by som Ťa nechala v hre - lepšie povedané, nevyhodila by som Ťa Prajem Ti veľa šťastia a nech sa ti darí =o) Dekuji moc za prizen .-)

12:16:20 - otázka od: Movie makers Cus, slysel jsem ze si nekdy natocil nejaky amatersky film? Je to pravda? A Jaky? Diky K. Ahoj filmu bylo víc ,,,vesmes jsou to studentske kravinky ,,,, napr Válka po té první ,,, trailer na youtube .-)

12:16:38 - otázka od: borec Myslis si,ze si mal na vitazstvo??? na vitezstvi asi ne .-) ale o 2-3 kola dal ano

12:16:56 - otázka od: pako ahoj od ktorej byby zo sutaze by si si dal povedat? od barbory :-D

12:17:25 - otázka od: Maja Komu ako klubu vo futbale fands?Oblubeny futbalosta? Arsenal londyn ,,,, jinak fandim celkove ceskemu fotbalu,,,oblibenejch fotbalistu je vic .-)

12:18:28 - otázka od: lola ahoj... ma skoro dr*lo, ked ta vyhodila... ale, sledovanost je sledovanost a divaka aspon (opat) pritiahne k tv sledovat dvoch debilov co dokazu.... no, skoda ta... inak, mam otazocku, co teraz planujes robit, myslim, ci mas nejake zamestnanie, alebo pojdes niekam na dovolenku "vypnut".... vypnuto uz mam,,,a snazim se sehnat nejakou praci,,,moc mi to ale zatim nejde .-)

12:18:52 - otázka od: Martin Kocian je osobnosť dúfam že to vyhrá... DRŽIM PALCE :-D !!!!! i taky je nazor .-)

12:19:33 - otázka od: Kamil CAWKO STEM SA OPITAT CO HOVORIS NA AMERICKU VEZIU SHOW A CS VERZIU SHOW A V COM SA TI ZDAJU ROZDIELNE NEMYSLIS ZE CS VERIA JE LEN BLBY VTIP??? A CO POVEDALO TVOJE OKOLIE KED SI SA TAM PRIHLASOVAL VDAKA A PRIJEMNY DEN americkou verzi jsem bohuzel nevidel,,tezko potom soudit .-) me okoli mi moc neverilo

12:20:03 - otázka od: takyna Koho typujes na vyradenie?, celkom si sa mi zapacil ako hrac, prajem ti vela stastia do buducna a vela pracovnych prilezitosti. typuju a doufam ze poleti kocian,,,, dekuji za prizen,,snad tap raace nejaka bude .-)

12:20:18 - otázka od: prdelka Nazdar..Nechci od tebe konkrétní jméno, jen mě zajíma jestli víš kdo to vyhrál, nebo se to pořád ješte natáčí ? ďekuju vim .-)

12:20:30 - otázka od: Baša Ahoj Marko,chcem ti len povedať že nesuhlasím s tým že si vypadol,ale asi Norine rozhodnutie by nič neovplyvnilo,pre mna si patril k tým lepším v tej sútaži.Prajem ti všetko dobré do buducnosti ;) dekuji .-)

12:21:05 - otázka od: jefgenij manazerskij co sa chystas robit po skonceni show . budes si hladat pracu ako manazer? myslis si ze ti ucast v tomto programe viac pomoze alebo uskodi ? pekny den ahoj ,,,no hledam si praci,,akoukoliv prakticky,,,,a celkove mi to spise uskodilo,,,mam ted nejake dluhy a zadne penize :-D

12:21:30 - otázka od: 14jano9 Marko ahoj. Čo si mysliš o Norikiných poradcoch byli moc fajn,,,,rad je zase nekdy uvidim,,bohuzel v soutezi byli trosku zbytecny,,,

12:21:43 - otázka od: Marek ahoj, je pravda že si Honza za vašim chrbtom masturboval? ja ho nevidel,,,ale priiznal se mi

12:22:06 - otázka od: Janka Ahoj Marko. Si krásny chalan. Už od začiatku šou si sa mi veľmi páčil :) Držala som ti palce aj napriek tomu si vypadol...preto ti chcel popriať veľa šťastia do života :) Drž sa :) Dekuji moc za lichotku .-)

12:22:15 - otázka od: hana Veris v Boha? jak kdy :-D

12:22:52 - otázka od: Kačenka Ahoj, chcela by som sa opýtať, čo máš v pláne robiť teraz? Vrátiš sa do výroby alebo si budeš hľadať prácu niekde v marketingu ... alebo v iných odvetviach priemyslu ... ? hledam si praci vsude mozne kde to jde .-) bohuzel zatim se mi to prilis nedari.-)

12:23:12 - otázka od: Maja Ahoj akemu klubu vo futbale fandis?Oblubeny futbalista???? arsenal , a celkove ceskemu fotbalu fandim .-) hracu je vic .-)

12:23:41 - otázka od: Kika Ahoj Marko,ja osobne som ti cely cas fandila a je to to uplne nefer ze si vypadol.Chcem sa spytat ci je Nora aj v skutocnosti taka tucna ako vyzera v telke? nora vypada ve skutecnosti tak nejak stejne .-)

12:24:01 - otázka od: Peter Marko si sexi chlap :P dekuji .-)

12:24:14 - otázka od: pavel ahoj! nemyslíš si, že honzu a zola si tam nora nechala jen kvůli tomu, aby měla alespoň nějakou sledovanost????????? s pozdravem, PAVEL z Brna asi ano .-)

12:24:44 - otázka od: Marian Cau, aky maš nazor na Zola a kto to podla teba vyhra ? doufam ze vyhraje pavel nebo michal,,,,zolo je snilek a blazen,,

12:25:17 - otázka od: Misa AHOJ :D Oblubeny futbalista a klub??????????Myslim vo futbale..... ARSENAL - Fotbalistu je vic .-)

12:25:54 - otázka od: Peter Ahoj. Trosku sledujem tu sou aj ked si myslim ze cele je to len fraska a ze uz davno je vitaz zvoleny mas tiez tento pocit? Inak ak by som tam bol ja asi by ma vyhodili lebo by som uz davno jednu utal tomu blbeckovy Zoltanovi nemal si niekedy tu chut to spravit za cenu vypadnutia ? :-))) tu chtu mel kazdy,,mu ji jednu ubalit .-) ,,,, nic mene nazor mame velmi podobny .-)

12:26:13 - otázka od: Gabika ahoj Marko nebuď smutný ono tá reality shou neskončí dobre aspoň nebudeš tam za opicu si šikovný a podla mňa máš na viac ako na Noru čauko Gabika dekuji,,uz smutny nejsem .-)

12:26:50 - otázka od: Tomáš Co myslíš: Je Kocián pro výhru schopen přefiknout Mojsejku? i ja jbych to byl schopen udelat:-D

12:27:03 - otázka od: michal23 ahoj Marko..chcem sa spytat je honza kocian taky inteligentny ako vsetci hovorite?alebo je pako ako hovori pavel:-)prajem vela stastia v zivote. pako .-)

12:27:34 - otázka od: jedna Ahoj.. skoda, ze si vypadol.. drzala som Ti palce.. mas nejaky typ na vitaza? a co hovoris na to, ako Nora preferuje Kociana? nory rozhodnuti dotedka nechapu .-) snad se nekdy poradneho vysvetleni dockam .-)

12:27:52 - otázka od: Verča Ahoj Marko, jak jsi trávil Velikonoce? :) opile :-D

12:28:11 - otázka od: kata Myslis, ze ten flek v Nora fashion je realny? Mne sa to teda nezda. neni realny .-) si myslim

12:28:51 - otázka od: david ahoj dostal si niečo za účinkovanie v šou šéfka? bohuzel krom zazitku vubec nic,,,,ba naopak,,ddiky tomu mma ted nemale dluhy ,,a jsem bez prace

12:29:13 - otázka od: Dadusa Ahoj Marko ty si bol jediný normálny a pekný chalan na ktorého sa dalo pozerať. Škoda že si vypadol je mi to lúto a určite aj tebe ale nič si z toho nerob. Aj tak všetci vedia že si vypadol neprávom. Tak môžeš byť na to hrdý. Prajem Ti veľa štastia v živote nech sa Ti darí :-)) dekuji za nazor,,,

12:29:27 - otázka od: Miska ahoj Marko, nemyslis si ze Honza a Zolo tam dalej ostavaju len pre sledovanost??? bez nich by tam uz neboli konflitky.dakujem jo o je dost mozne .-)

12:29:57 - otázka od: sona Ahoj Marko, tuto sou som pozerala len kvoli tebe a pavlovi.obaja ste velmi charizmaticki ;-)mate priatelky? pavel myslim ma.... ja uz ne

12:30:14 - otázka od: Julia Ahoj, komu teraz najviac držíš palce v Šéfke? Škoda že si vypadol my sme ti moc fandili :-) diky,,, pavel a michal

12:30:44 - otázka od: Janka Ahoj :) Máš nejaký mail alebo niečo podobné..facebook :) Kde chodíš?? chcela by som si s tebou občas písať :) Dakujem :) ano facebook mam,staci hledat .-)

12:30:46 - otázka od: Leila Ahoj Marko, veľmi som ti fandila :) Máš dievča??? :) Ahoj ,,,nemam .-)

12:31:04 - otázka od: verča ake baby sa ti pacia??? prsa a zadek .-),,nic mene narocnej nejsem .-)

12:31:26 - otázka od: Danča Ahoj, ja sa chcem spýtať, či ti táto šou niečo dala, či to nebola strata času:) krome zazitku,,,vubec nic .-) akorat si hledam praci a mam plno dluhu .-)

12:31:43 - otázka od: sozo nazdar, som pozeral ten diel , kde Nora Mojsejova povedala ze vie preco to robi, myslis si ze ozaj vie co robi ? dik sozo. pokud to vi,,douufam ze se to nekdy dozvim .-)

12:32:09 - otázka od: martin ahoj, v akom predstihu je to natáčané??? ve velkym .-)

12:32:19 - otázka od: Marek Môžeš nám aspon prezradiť či vyhrala žena alebo muž? :) nemohu .-)

12:32:42 - otázka od: Katkaa Ahoj Marko aký máš názor na Zoltána a na p. Mojsejovú po tom čo vyhodila zo súťaže teba? viz ,,,predesle odpovedi .-)

12:33:15 - otázka od: Kiara Ahoj :) mrzi ma co sa stalo, pretoze som ti velmi drzala palce a bolo dost nefer ked tam ostali Zolo a Honza. Nemozem si pomoct idu mi tak strasne na nervy a co je najhorsie, aj tak vypadnu a ty, co si tam mohol ostat tak ta dala Nora prec. Patril si medzi mojich 3 kandidatov. Ale nevadi, mas na to byt lepsi nez oni a ja ti verim, ze sa budes mat ovela lepsie ako ti dva retardi :P pekny den drobec :* kiss dekuji moc,,,mame stejny nazor .-)

12:33:53 - otázka od: Simi Je tam medzi niekym sex??? ja by som si ho inač dala s tebou ...:) :) :) :) :) :) :) Mam pocit že Nora je do Honza zamilovanaa :)) inač si strašne supeer semnou neni tezke se domluvit:-D:-D ,,,, a co se tyce v soutezi,,tak o nikom nevim:-D

12:34:20 - otázka od: fabian čaw, držal som ti palce, škoda že to takto dopadlo :( rozmýšľal si akú prácu si teraz budeš hľadať? myslím tak že či vďaka tejto show budeš hľadať lepšie platené pozície :D lebo podľa mňa ak ide o to aby si niekomu niečo predal a presvedčil ho tak na to podľa mňa máš, aj ako teamleader si bol ok. dik za odpoveď ahoj ,,,hledma jakoukoliv praci uz ,,,,

12:34:36 - otázka od: Emike ahoj, nemam ziadnu otazku, len ti chcem povedat, ze si pekny kus chlapa, a drzim ti palce, posobim na mna ambiciozne, a paci sa mi ako sa ti huba nezavrela :) vela stastia dekuji moc .-)

12:35:00 - otázka od: jaro Co si myslis o ton mladom blbcovi??co vzdy mudruje? nevim koho mas namysli .-)

12:35:30 - otázka od: Monca Ahoj ! myslel si si , ze mas na to stat sa skvelym manazerom ? podla mna je to nonsens, mas sa co ucit !!!! na vitezstvi jsem opavdu nemel .-)

12:35:48 - otázka od: jozef Servus Marko dobre si povedal Nore a je fajn ze si sa nedal odbit a mal si pravdu Kocian mal odist...Si mal este dodat ze o com je ta sutaz ked Nora uz ma svojho vitaza a ostatni tam uz len stracaju cas ako aj jej poradcovia..je tak?:) drz sa ano mame stejyn nazor .-)

12:36:20 - otázka od: Sisssiii Pridááš si ma na FB ? :))) musis zacit ty :-D

12:37:06 - otázka od: Mimina Ahoj,kdyz Nora povedala ze koncis ty,bol si dost nastvany a smutny.Ked si ju prehovaral myslel si si ze zmeni svoj nazor?nic proti nikomu ale nemas pocit ze si tam Nora presadzuje len takych blbcov?nechapem preco vyhodila slovaka a preco nevyhodila tu polku,neni som rasista ale ona tam nic nedokazala a navic ji neni moc rozumiet.aky nazor mas na nu ty?dakujeme moc a prajeme hodne stastia!! tak vaiva je z litvy .-) ,,,,jinak,,byl jsem nastvan i zklamany,,dotedka neznam duvod .-)

12:37:37 - otázka od: david ahoj mysliš si že Michal je gay?.. nevim .-) je proste jinej,,,ale asi bych se nedivil,,,nic mene je to horzne moc fajn clovek .-)

12:37:58 - otázka od: Sonicka Hoj Marko, moc som ti fandila:-)..Chcela som sa opytat na tvojho brata, co robi? (studuje ci robi?) a kte? Dakujem pekne Sona studuje v praze .-)

12:38:12 - otázka od: ďuri serus bratm, no ta jak? bulo daco? nerozumim .-)

12:38:50 - otázka od: Marek Baví ťa dookola odpovedať na tie isté otázky? :P Inak kto je tvoj favorit, aký je tvoj oblúbený klub, čo si myslíš o Honzovi a Zolovi? :D uprime,,moc nebavi:-D...jinak,,favorit je misa a pavel .-) honza a zolo jsou blazni

12:39:03 - otázka od: dana Je mi luto, ze si vypadol, naozaj bolo ocividne ako si sa snazil. Prajem Ti veeela stastia! dekuji moc,,taky ej mi to lito .-)

12:39:21 - otázka od: Petr AHoj! Co si myslíš o Jirkovi Károvi? Slyšel jsem, že ho máš moc rád! S pozdrave, Petr (mrzí mě, že jsi vypadl) Jirka Kara je fenomen:-D

12:39:40 - otázka od: jajka ahoj, čo si mysliš, prečo ta šefka vyhodila? sam to dotedka nevim .-) snad se to jednou dozvim .-)

12:40:01 - otázka od: :)cmukinel a co budes dalej robit nemas nejake ponuky uz od dakoho?:) zadne ponuky zatim bohuzel nemam,,,takze si hledam praci sam :-),,,

12:40:12 - otázka od: Maria V kolkych si prišiel o panictvo? :D 16-17 nevim presne

12:40:38 - otázka od: Peter ahoj, ako to ze mas dlhy??? a v akom predstihu sa to nataca??? ,,,, jelikoz sem 4 mesice nemel vejplatu ,a musel sem z neceho zit .-)

12:40:54 - otázka od: luxor kedy si sa dal prvýkrat tetovat? cca 3 roky zpet

12:41:28 - otázka od: pako ahoj nosi nora tanga alebo bombardaky.. a ta poradkina neviem ako sa vola je ozaj taka skareda? nevim co nroa nory .-) treba nic :-D......a ivana je krasna a hodna slecna .-)

12:41:47 - otázka od: Milan Valentovic na facebooku sa pise ze ty a zolo ste spolu spali.je to pravda? :-D...neni

12:42:09 - otázka od: Michaela Marko vies ze Kocian bol aj reality show hleda se tata a mama?? hned ho vyhodili,uz tam mi prisiel ako schyzofrenik byl snad vsude co nam rikal .-)

12:42:28 - otázka od: zuzu marko...je este mozne stretnut ta niekde v blave alebo uz si nenavratne spät v cechach?!?! =) 16-18 me bude mozne tam potkat .-)

12:42:41 - otázka od: Marek načo tám má podla teba Nora Libora a Ivanu, ked aj tak na ich názory kašle? to bych taky rad vedel .-)

12:42:58 - otázka od: slávka Ahoj Marko ja by som sa chcela spýtať aká bola Nora mimo kamier ? :) trosku jinaci,,hodnejsi si myslim.-D

12:43:16 - otázka od: Martina Ahoj, určite si nemal vypadnúť ty. Chcela by som sa spýtať ktorá zo všetkých tých úloh, ktoré si absolvoval bola pre teba najťažšia? umejvani oken .-)

12:43:52 - otázka od: kolemjdoucí fňukáním "změňte to" sis pokazil celkem fajn dojem, škoda. nefnukal jsem z duvodu vypadnuti .-)

12:44:15 - otázka od: Adriana Ahoj, preco mas kvoli show Sefka dlhy? Do coho si tam musel investovat? 4 mesice jsem nemel vejplatu .-) a z neceho slovek zit musi .-)

12:44:43 - otázka od: :) Ako beres tvoje ucinkovanie v sow? pozitivni zkusenost,,,,to je ale bohuzel vse .-)

12:45:27 - otázka od: Renka Ahoj Marko,s kym si si najviac rozumel?Inak drzala som ti palce a vypadol si nepravom,to je moj nazor :-).Prajem ti vela stastia v zivote.Pekny den ti prajem.Ahoj nejvic s pavlem ,,,,, dekuji za prani .-)

12:46:15 - otázka od: Michaela Marko vies ze Kocian bol aj reality show hleda se tata a mama?? hned ho vyhodili,uz tam mi prisiel ako schyzofrenik ano vim,,byl snad vsude podle toho co nam rikal :-D

12:46:43 - otázka od: prezradisnam kolko mas dlhy? tak astronomicke castky to nejsou,,,ale i tak je to neprijemne .-) neni to ale vic jak 100 000

12:46:55 - otázka od: :)cmukinel juuuj ten zoli jaky je namysleny a hnusny....take decko rozmaznane...fuuuuj vid .-)

12:47:34 - otázka od: zuzana Ahoj, chcem sa talen opytat, ze podla Teba, resp. tvoj nazor je aky na to, ze si vypadol ty a nie ten blb, ktoreho meno mi furt unika... Ten co masturbuje kade chodi... Viem, ze nevies tioez preco to Nora urobila, ale aky je tvoj nazor? Papa asi kuli dalsim rozbrojim .-)

12:48:16 - otázka od: baska ahoj..ja len ze si bol jeden z najsympatickejsich ludi v sou..nelutujes,ze si sa prihlasil? spriatelil si sa s niekym az tak, ze budete v kontakte aj po skonceni?...dakujem...Pekny den...cmuk v kontakte jsem s vetsinou soutezicimi,,ve smes to byli fajn lidi .-) az na vyjimky .-)

12:48:37 - otázka od: tereza ked pozerám šéfku tak sa neskutočne smejem na zolim a honzovi, sú fakt až tak pridrbaní? :D mozna jeste horsi ve skutecnosti:-D

12:48:47 - otázka od: jahodka ahoj myslis si ze nora mojsejova ma zubny defekt ? dakujem za odpoved nevim:-D

12:49:24 - otázka od: Juro A co si mysliš o Mojsejovej? My tu mame z nej všetci jedine tak peknu pr.del... :-D Tak dufam, že ty si to nebral tak važne ako to vyzeralo v tom aute... Ona nema vobec pojem o tom, čo ma splnat manazer... ved ake ma ona vzdelanie? A kde prisla k peniazom tiez nikto nevie :-))) :-) je to zajimava osobnost .-) ,,,jinak v aute sem nebrecel z duvodu vyrazeni .-)

12:49:32 - otázka od: Tomas Kto bol tvojim najvecsim favoritom?? michal pavel .-)

12:49:57 - otázka od: viki Ahoj, lutuješ účasť v šou a zaujímalo by ma,či ste videli Brana Mojseja bavili sa s nimi ak ano tak aky je podla teba a ci bol s Norou pri natáčani.Dakujem a všetko dobré. jo videl jsem ho skoro kazdy druhy den,,nic mene jsem sim nemluvil .-)

12:50:13 - otázka od: Maťka Ahoj, určite si nemal vypadnúť ty, ale Kocian alebo Zoltán. Chcela by som sa spýtať ktorá zo všetkých tých úloh, ktoré si absolvoval bola pre teba najťažšia? myti oken .-)

12:50:37 - otázka od: Patrik je jasny, že si je tam nechali aby byla nějaka sledovanost a a zajimavý situace....jak jsi na tom s prací? Pomohla ti tato zkušenost k tomu, že jsi si našel super robotu??? bohuzel ,,super robotu jsem zatim nenasel,,,,

12:51:08 - otázka od: andrea Ahoj Marko, chcela som sa opytat preco ste si stale na vyhadzovanie brali so sebou Honzu, to vam neprislo divne, ze kadzy ktory si ho vybral mal smolu a Honza vzdy ostal!!? Takticky by som si ho nikdy nevybrala lebo tym padom oslabim moje sance aby som ostala v show, nemyslis? koho dalsiho bysis vybrala?:-D

12:51:49 - otázka od: mata ahoj Marko si pekný muž podľa mňa súťaž ti dala aj to dobré aj zlé.človek sa poučí,prajem veľa štastia či už v práci alebo v osobnom živote dobre byli jen zazitky .-)

12:52:05 - otázka od: NELKA Proc Barbora?? podle me sme si hodne podobní :-D

12:52:35 - otázka od: verča intimna otazka: mal si uz sex? mal jsem ho dostkrat s dosti lidma .-)

12:52:47 - otázka od: karolka ahoj Marko mas taky ten pocit ako keby si mal kar jak mali cigan nohu? ja ano dame to dokopi urcite :-D

12:52:59 - otázka od: Antoonia Kedy dame sex? kedy prijedes?:-D

12:53:15 - otázka od: Jano Ahoj,vobec nechapem prečo vyhodila práve teba,ten zolo a kocian mi už lezu na nervy ale držal som palce len tebe :/ držim ti palce v živote a nech sa ti darí :D dík za odpoved :) ja to dotedka taky nechapu .-)

12:53:32 - otázka od: Alex Si hrozne sexi...jak to delas?? nevim nemyslim si:-D

12:53:59 - otázka od: ender v kolkatke si sa dal prvýkrát tetovat? píšeš si s fanúšikmi čo si ta pridali na fb? snazim se odepisovat vsem,,nic mene jeto slozite .-) ,,,,,poprve asi pred 2-3 rokama

12:54:26 - otázka od: Marek Serus starý, no škoda, že ťa Mojsejová vyhodila, podla mna si tam mal najvačšiu šancu... Inak, čo si myslíš o tom sprostom, debilnom Zolovy? o spostom debilovi zolovi si myslim ze je to sprosty debil:-D

12:54:38 - otázka od: lucia ahoj, len ti chcem povedat, ze ma velmi mrzelo ked si vypadol, vobec som to necakala. Mal si ist urcite daleeeej. Vela stastia:) dekuji .-)

12:55:02 - otázka od: pato123 Ahoj! Ostal si v kontakte so sutaziacimi aj po sutazi? A s ktorymi? s vetsinou jsem v kontaktu.-) a pisem si,,,,a s nekterejma se jeste stykam osobne .-)

12:55:33 - otázka od: Tomas Ahoj,prečo si nevypalil jednu bombu do nosa tomu Kociánovi??Ja byť na tvojom mieste...tak sa asi neudržím....Díky za odpoveď.Drž sa!!! jo bylo tezke se drzet:-D...kdybych nebyl flegmatik ,,tak by to tak asi dopadlo:-D

12:55:44 - otázka od: MOJSEJ NECITIS SA TRAPNE? preco?

12:56:16 - otázka od: :)cmukinel Marko marko marko:))))preco si taky strucny?:)a vzdy tvrdis mame stejny nazor?:) tolika lidem se neda odpovidat louhejma vetama .-)

12:56:31 - otázka od: Zuzinka Ahoj,musim ti povedat ze si fakt sympaticky a je mi luto ze si vypadol.Podla mna si sikovny a najdes si uplatnenie aj bez pomoci Mojsejovej,ktora ta pravdepodobne vyhodila preto lebo si inteligentnejsi ako ona.Prajem vsetko dobre a drzim palce. dekuji moc .-) skoda ze to nevyslo

12:56:58 - otázka od: Perla Ahoj :) je naozaj Zoli taky dolezity? mozna jeste horsi ve skutecnosti nevim :-D

12:57:16 - otázka od: czxvzxcvzxcv prezrad nam Marko kto dalsi vypadol zo sutaze. nechme se prekvapit .-)

12:57:51 - otázka od: MáriaM. Je mi veľmi ľúto, že ste pri vypadnutí nepochopili, že Nore ide o sledovanosť (ak ešte nejaká je) a nie o to, či ste sa snažili, taký typ ako Vy tam nepotrebuje, preto tam ostali Zolo a Honza. Prajem Vám veľa šťastia v živote! nejspis to tak opravdu bylo,,v te dobe sem ale nevedel jaka je sledovanost .-)

12:58:12 - otázka od: kunak matej caw bavilo ta to tam zostat so zolom?? podla mna mal vypadnut oon! opravdu me po 95% pobytu tam,,sral

12:58:30 - otázka od: bara Marko, myslíš, že bys s podobným způsobem obhajoby ex post uspěl u nějakého nadřízeného ? to nevim .-)

12:58:59 - otázka od: Veronika Marko .. včera sme pozerali reprizu šéfky.. je to nefér .. je mi to luto, že si vypadol .. ale je to hra – súťaž ako povedala Nora... a oni tam potrebuju takých imbecilov ako je Zol alebo Honza.. proste potrebuju aby ich sledovalo čo najviac ľudí .. preto ich tam nechala.. ona ma určite tiež pokyny „z hora“ od niekoho iného ... to je všetko .. don´t worry !!!! :-) pekný deň jasny chapu to .-) ted uz jsem v pohode .-) dekuji

12:59:24 - otázka od: Dominik ahoj :) chcem ti iba povedat aby si sa na to vykašlal každý človek čo to kukal vie že nora nevyhadzuje preto aby tam mala mudrých ludí ale iba kvoli šou kašli na to hentakeho blbca zoltana a ešte neviem ako sa volal ten čo tamm masturboval tak tých tam nechá a pritom su to blbci,kašli na nich a ty sa uč a vzdelávaj a nepotrebuješ na to hentú sútaž.. držím palce maj sa :) vzdelani uz mam .-)

12:59:34 - otázka od: Maťa Ahoj, určite si nemal vypadnúť ty, ale Kocian alebo Zoltán. Chcela by som sa spýtať ktorá zo všetkých tých úloh, ktoré si absolvoval bola pre teba najťažšia? myti oken .-)

13:00:00 - otázka od: Marika ahoj Marko .Ja som Ti sice nefandila ,ale ani som nemala nic proti Tebe.Velmi sa mi pacili ako si sa obhajoval.Konecne jeden co to dokazal. Tiez sa mi paci ze nenadavas na Noriku ako pred tebou co vypadli.Prajem Ti aby si si zohnal dobru pracu. jo dekuju,,doufam hlavne ze ta prace se nejaka naskytne .-)

13:00:16 - otázka od: Zuzka Ahoj Marko, si pekný a sympatický chalan. Určite budeš úspešný aj bez Nory. Držím palce. doufam .-)

13:00:51 - otázka od: Honza Ahoj podľa mňa mal vypadnúť Honza alebo Zoli ty určite nie. urcite ty dva meli jit ven uz davno,,,,,ja sam sem doufal ze budu schopnej jeste vyradit aspon vaivu,a nebo marcelu .-) z meho tymu myslim

13:01:30 - otázka od: Marek Serus :) Co si myslís o tom blbom Zolovy? sve pocity na nej uz jsem nekolikrat vyjadril .-)

13:02:06 - otázka od: dexter3@azet.sk Cau Marko ! Chcem ti povedať len že si bol moj favorit na výhru. A keby sa to bralo podla sútaže kto ako makal , kto ma ake nápady atd. tak si bol jasna jednička. Ziskal si si vela lúdi lebo podla mna si tam bol ako jedniny sam sebou a na nic sa nehral a mal si fajn nazory. A to že si vypadol ty a nie ty dementi Honza a Zolo je jednoducho preto lebo oni tam robia bordel,vyvolavaju hadky a to ludi bavi to je reality sou ,jednoducho vyššia sledovanost bude zakedy tam ostanú a to vie aj Mojsejka.Ja som ti chcel len tolko povedat. Prajem hodne zdaru . cau myslim ze o sledovanosti to tolik nebylo,,,v dobe kdy jsem vypadnul tak v televizy bezel teprve prvni dil myslim .-)

13:02:20 - otázka od: Martin Ahoj Marko chcem sa opýtať kto bol tvoj naj kámoš z šéfky??inak pekne tetovanie :) pavel .-) ,,,, dekuji

13:02:33 - otázka od: Broňa Ahoj Marko, z akého mesta pochádzaš? Kadaň severozapad cech .-)

13:02:42 - otázka od: derek Čuj, ty si teda riadny chuj :-D vid :-D

13:02:57 - otázka od: vlaďka ahoj Marko ... ty by si naozaj chcel pracovať pre Noru, či si sa chcel len zviditeľniť? Mám pocit že s nou si nerozumie nikto ... asi zviditelnit .-)

13:03:17 - otázka od: Oliver Ahoj, poviem ti len tolko, nerob si z toho hlavu, nejde o to, v akom poradi vypadnete, ale o to, ze vypadnete, a uz davno je tam podla mna vybrana osoba, ktora to vyhra, takze bolo jasne ze vypadnes, vypadnu skoro vsetci, takze sa netrap. jasny uz se netrapim .-)

13:03:38 - otázka od: eva myslis ze sa nore paci niketo z chlapov ano jeden urcite jo .-)

13:03:58 - otázka od: termix píšeš si s fanušikmim na fb? snazim se vsem odpovidat,,,ale je to tezke,,necekal jsem zejich bude tolik:-D

13:04:42 - otázka od: Modelka Neliezla ti Marcela na nervy,?? ja to sice len pozeram ale mam chut jej aj cez TV vylepiť,pri nej by som sa neovladla... je strašna ritolezka podla mna .. a ma neskutočne obrovsky zadok :-! marcela,,,mi opravdu nekdy na nervy lezla .-) nic mene ,,,v zebricku lidi co me tam stvali byla daleko daleko za kocianem a zoltanem .-)

13:05:10 - otázka od: pato111 myslis ze marianna mala naozaj bavorak a bar v spanielsku ako o sebe tvrdila? :-D :-D..u vetsine lidi tam,,je pravda si myslim trosku jinde .-) nevim neresim

13:05:49 - otázka od: Laura ahoj Marko, ak by si mohol vratit cas, siel by si to toho este raz? daj tomu trosku cas a uvidis ze po case si najdes pracu ktora ta bude bavit. mozno by si mohol vyuzit ze ta ludia uz poznaju a otvorit si vlastnu firmu. Drzim ti palce, vo vsetkom. ahoj kdybych vedel jak me to financne zrujnuje tak asi ne:-D:-D..nevim,,,zase zazitky byli fajn ap oznal sem hoodne skvelich lidi .-)

13:06:10 - otázka od: iveta ahoj.podla teba sa nora nezamilovala do honzu ked sa ho tak zastava :-D...ono na nej jednou dojde .-)

13:06:39 - otázka od: siska ahoj marku..je veľká škoda že si vypadol..podľa mňa tam nemá čo robiť zolo a honza....ale tak aspoň vidno akí ľudia existujú...a naozaj by ma zaujímalo na čo tam má nora tých radcov keď na nich nikdy nedá...celé zle :// ale tak čo už drž sa :)) tky bych to rad vedel .-) ,,, o svem vypadnuti nevim prakticky nic .-)

13:07:27 - otázka od: marko CAu Marko zopakoval by si si sutaž ešte raz? Ktora zena sa ti najviac pačila? myslim fyzicky slecny tam byli opravdu krasne,,, .-) nejvic asi bara,,,,, soutez bych si zopakoval,,,ale kdybych byl vic financne zabezpecenej .-)

13:07:49 - otázka od: Janiiik Ahoj Marko. Skoda ta, ze si vypadol. Mozno to chcelo trochu viac drive-u a agresivity. Ale inac dobry pocit mam z teba. Drz sa bohuzel,,,agresivni clovek nejsem :-)

13:08:20 - otázka od: Ester Ahoj Marko, zdá sa mi že Nora urobí stále to, čo všetci najmenej očakávajú a že to robí úplne naschvál. Myslíš že to má v scenári a že tým len televízie zarábajú na sledovanosti?? o sledovanosti to urcite neni .-) nora to podle me dela,,i v jinejch pripadech .-)

13:09:05 - otázka od: Michaela nechapem preco mi neodpises. uz mam na teba iny nazor! mal by si si dat pery napichat lebo ti ich ani nevidno a fakt vyzeras ako jaster:) :-D:-D....mas stesti ze jsem si toho ted vsim,,,vzkazu a dotazu tady mam milion .-) tak bohuzel nestiham ragovat na vsechny .-)

13:09:42 - otázka od: Jana Ako sa volas na FB? zksu hledat .-) neni to tezke,,, jen je to moje cele jmeno .-)

13:10:31 - otázka od: marcel Je fajn,že si vypadol...nemáš proste na to...Su tam ludia,ktorí su lepsí,co sa týka schopnosti,komunikacie,jazykových znalostí..pozrime sa na to realne..Nemáš na to..Je to proste tak...Neovladas svetovy jazyk,nevies v nom plynule komunikovat,co je v dnesnej dobe velmi,velmi dolezita vec..MAl si odist ako normalny chlap a nie sa tam prosit...Akurat to bolo smiesne a trapne...To,ze si opustil sutaž,bolo spravne rozhodnutie,ktore urobil clovek,ktorý sa pohybuje v branži a vie co robí..Ak myslis,ze ti bolo ukrivdene,myslim,ze velke firmy sa budu o teba doslova trhat..Skus,dokaž,ze si fakt taky dobry a daj potom vediet..Napriklad v tlaci a dokaz,ze to nebolo spravne rozhodnutie a pani Mojsejovej ukazes dlhy nos..Ale u Teba je to proste nerealne..Ahoj.. i to je nazor,,dekuji za nej .-)

13:10:58 - otázka od: Verča Když si nebrečel kvůli vyřazení, tak proč? rozbreceli me reakce lidi potom,,,,dojali me ostatni .-)

13:11:12 - otázka od: Janka Ahoj, neprídeš za mnou na Sr? :) Páčiš sa mi <3 jestli mi tam najdes dobrou praci .-)

13:11:21 - otázka od: Emil Čo maš vytetované na krku? moje druhe ja .-)

13:11:48 - otázka od: praca marko daj na seba link na facebook alebo aspon email chcem sa ta este na nieco opytat sukromne resp. ti nieco ponuknut (praca) maralinhart@seznam.cz . -)

13:12:09 - otázka od: Plasmon chcel by si s Annou sex??? pacila sa ti ??? ana je krasna slecne,,,pokud by slo jen o sex,,tezko odmitat .-)

13:12:20 - otázka od: Lucka Caw dame rande??? jasny prijed :-D

13:12:58 - otázka od: erik Je nora pekna,lebo v telke mi príde velmi sexi a este ci chodil tam s nou aj jej manžel ak ano tak co tam robila ci je ti viac sympaticky Brano alebo Nora.Dakujem a pekny den oba jsou velice zajimave,,na nore me zaujali nejvic vlasy,,,ty mela hezke .-)

13:13:17 - otázka od: Adriana Ahoj, proc myslis ze Norini poradcove boli zbytecni? jejich nazory ,,,noru nezajimali .-)

13:13:36 - otázka od: Irenka si teplos? co myslis ?:-D:-D nejsem

13:14:06 - otázka od: Michaela ahoj kto vymyslel ANNE tu prezyvku KOFILA alebo preco jej ju dali? dakujem to opravdu nevim,,,kdo to vymyslel,,,nejspis je to kuli jejimu opaleni .-)

13:14:27 - otázka od: roman antony motozdar,,,,,vyprášil niektrý z vás Markétu????,dík :-D...nevim

13:14:58 - otázka od: pali Chcem sa opýtať čo si myslíš o porote tejto show, nemyslíš že sa tam pretvarujú len aby zaujali pred kamerou a hrajú sa na veľmi dôležitých? Ivana a Libor byli oba dva moc fajnovi lidi,,,rad je zase uvidim .-) nekdy.-)

13:15:59 - otázka od: antomim Ahoj,nemyslíš že polovička tých úloh nemá nič spoločné s top managerom??? Bol si môj favorit a pekné tetovanie jo je to tak .-) ,,,ale aspon to nebyli nudne ukolu,,vetsina znich .-)

13:16:58 - otázka od: Michaela aj ty mas nazor ze niektore z ucinkujucich robili prostitutky predtym? nevim co predtim robili,,,,a ikdyby to tak bylo a delali to tak je to jejich vec.-) ja mi krasne telo a bejt zena,,nejspis se taky zivim sexem .-)

13:17:38 - otázka od: Martina Ahoj Marko, musis sa priznat, ze som ti velmi nefandila, ale ked som videla ako si sa obhajoval na zavere...Asi ti na vyhre velmi zalozelo! Prajem vsetko dobre. Inak ake mas plany do buducnosti? plany do budoucna,,,jsou si najit praci :-D:-D

13:18:00 - otázka od: mia Keby si vyhral túto šou bol by si spokojný s Norou ako šéfkou a celkovo s týmto miestom? Ako by si si ho vlastne predstavoval, lebo Norika je svojská povaha? nevim delal bych pro ni asi cokoliv:-D

13:18:18 - otázka od: Jan Nazdar Marko, podla mna je skoda, ze si vypadol, a to este bez udania dovodu. Co si myslis, podla coho alebo preco Nora vylucila Teba? A dvoch exotov nechala v sutazi ... to opravdu doted netusim .-)

13:19:22 - otázka od: geriatriaNZ Zdravicko fesak, zdravime Vas z nasho domova dochodcov. Jedlo je zle, vnoci nam je zima, ale aspon ze nam zapnu raz za cas TV. Velmi ste sa zapacil nasmu Mirkovi ktori len cely den beha a hovori vase meno, tak nam ho bolo luto lebo preplakal 2 dni ako ste vypadli... prosime napiste mu nieco pekne. S pozdravom Geriatria Nove Zamky. :-D...tak dekuju za prizen,,doufam ze se vam tam podminky zplepsie,,,a pana mirka pozdravujte .-)

13:19:36 - otázka od: Saša Ako sa voláš na FB? možem si ťa pridať? :D mozes .-) hledej je to jednoduche .-)

13:20:14 - otázka od: degener preco vsade davas smajlikov ako dement ???!!! a proc ty davas 3 vykricniky a otazniky jako dement?:-D....smajliky dava aby kazdej pochopil jak to myslim IRONIE atd atd .-)

13:20:57 - otázka od: rosenberg nechtel by si roli v mem novem filmu: ja gumena ruka a milan? napis! :-D:-D...vim ze oprvdovi robert do porna uz nedela,,takze dekuji za nabidku,,,kdyby byla prava beru ji .-)

13:21:25 - otázka od: kingpeterson Ahoj prečo odpovedáš po česky až natoľko ťa vzala tá súťaž ?, čo si myslíš o pani Mojsejovej ??Aká je? jsem cech ne slovak :-D mojsejova je svoje .-)

13:22:33 - otázka od: karin Marko všetci ste urážali HONZU nooo....je to debil ale ty si 100% homoš.... vsichni sme zacali na stejne care a neznali se,,jaky i to clovek udela takovito ma .-) ,,asi te zklamu ale gay nejsem .-)

13:22:49 - otázka od: Broňa Ahoj Marko, z akého mesta pochádzaš? Kadaň severozapad ceska .-)

13:23:03 - otázka od: igorer je Honza va4ne taky debil? alebo to len hraje<? bouzel to asi nehraje .-)

13:26:06 - otázka od: igorer je Honza va4ne taky debil? alebo to len hraje<? bohuzel ,,to nejspis nehraje .-) Vsem vam dekuji za dotazy,za podporu vsechny me potesili a bohuezel sem nemohl odpovedet vsem,rad si s kazdym popovidam nekdy jindy .-) nekde jinde.-) Pro shrnuti jenom,,dotedka nevim proc jsem vypadnul,nazor na zoltana a honzu mam stejnej jako vetsina z vas.-)a momentalne si hledam nejakou aspon trochu dobrou praci,,,uz se loucim dekuji a nashledanou :-P

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu