Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mamička Hilmerová: Intímnosti so ženáčom!

Monika Hilmerová v posteli s Mariánom Miezgom. Zobraziť galériu (6)
Monika Hilmerová v posteli s Mariánom Miezgom.

BRATISLAVA – Šteklivým scénam sa nebráni! Nebýva zvykom, aby sa herečka Monika Hilmerová (36) na televíznych obrazovkách odhaľovala. Najnovšie však urobila výnimku pri nakrúcaní druhej série jojkárskeho seriálu Keby bolo keby. Tvorcovia jej pripravili viacero posteľných scén. Ako sa mamička malej Zary pri ich realizácii cítila?

Herečka Monika Hilmerová sa televíznym divákom aktuálne ukazuje v úlohe, na akú nie sme zvyknutí. V seriáli Keby bolo keby hrá milenku Mariána Miezgu, ktorý stvárňuje postavu sanitkára Jána. Keďže sa o jeho priazeň usiluje aj bývalá manželka, plavovláska využíva všetky ženské zbrane. Vrátane horúcich chvíľ v posteli.

„Tieto scény neboli veľmi intímne. Boli sme oblečení, aj keď to na kamere tak nevyzerá,“ priblížila nám detaily nakrúcania Hilmerová. Spolupráca so seriálovým milencom bola vraj dosť humorná. „Strašne dobre sa mi s Mariánom hralo, bola to sranda. Občas som mala problém, aby som sa nerozosmiala," nešetrila chválami na Miezgovu adresu.

Napriek tomu, že Monikina postava patrí v seriáli k tým negatívnejším, herečka bola so scenárom maximálne spokojná. „Páčil sa mi jej temperament. Mne nevadilo, že bola iná. Práve naopak," dodala plavovláska. Ste zvedaví, ako sa vzťah medzi hysterickou letuškou a popleteným boháčom bude ďalej vyvíjať? Nenechajte si ujsť seriál Keby bolo keby už dnes večer na Jojke.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu