Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Horúca kubánska noc na Zlatých Pieskoch s Lazarom

Kubánska noc na Zlatých Pieskoch Zobraziť galériu (7)
Kubánska noc na Zlatých Pieskoch

Cez deň sa vám svaly budú napínať z brázdenia na vode wakeboardom, skatom či vodných lyžiach a večer budú ruky vyklepávať rytmus clave, ústa spievať s kapelou a celé telo bude vibrovať kubánskym rytmom (www.facebook.com).

Čo chýba tomuto horúcemu letnému počasiu? Správna kubánska atmosféra, rozpálené telá v sprievode exotických rytmov a osviežujúcich nápojov. Dňa 24.7.2010 od 21:00 sa v areáli vodnolyžiarskeho vleku na Zlatých Pieskoch (wakeboardclub.sk) o to postará DJ Maťo a spevák Lazaro de Jesus Hodelin Thomas spolu so svojou kapelou Lazaro & Los Del Cayman.

Lazarov príbeh sa začal na Kube v pravom centre salsy, v Santiago de Cuba, kde sa narodil. Vyštudoval hudobnú školu - Escuela de la Musica, kde študoval najprv hru na saxofón a neskôr spev. Samozrejme postupne k tomu pridával aj hru na ďalšie nástroje, piano, gitara, no a samozrejme aj na perkusie. Zoznam nástrojov je naozaj impozantný. Na Kube účinkoval v Cabaret Parisien, v prestížnom hoteli Nacional v Havane, kde bol jedným z 12 spevákov, stočlenného kabaretného súboru.

Zoznam navštívených krajín, kde vystupoval, je naozaj pôsobivý. Ako prvé to bolo Mexiko, potom Venezuela, Chile, Guadalupe, Francúzsko, Taliansko, Nemecko, Holandsko, Izrael a Palestína. Cesta na Slovensko bola jedenástou a je doposiaľ najdlhšou. Na Slovensku je od roku 2005, kde do Casa del Havana priniesol hudbu, ktorá sa rinie ako osviežujúci prameň v horúcom lete, kde človek zabudne na každý problém a odíde naplnený radosťou. Okrem toho toto potešenie premietol aj v hudobno–tanečnom programe Let´s dance.

Príchuť latina so skladbami ako Oye como va alebo Chan Chan, či skvelý hit Sabor Latino, sa bude ozývať Zlatými Pieskami už tento víkend 24.7.2010. Vstup je voľný, tak neváhajte a nechajte sa uniesť, bude vo vás hrať každá žilka, každý sval, poddajte sa búrke v duši. Je to ako čokoláda, každý má nárok si ukradnúť svoj hriešny kúsok, ktorý sa rozpustí na jazyku a ostane už len sladká chuť, ktorá vyvolá prijemné pocity.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu