Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rockový koncert prerušili kvôli holubím výkalom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Čo nedokázala silná búrka a horúce počasie, to dokázali holuby. Ich výkaly padajúce z trámov zastavili piatkový koncert americkej rockovej skupiny Kings of Leon na štadióne v St. Louis.

Skupina sa rozhodla prerušiť koncert po troch piesňach, keď už bombardovanie holubím trusom prestalo byť únosné. Najviac zásahov dostal zrejme basista Jarda Followill.

"Divím sa, že vôbec vydržali zahrať to, čo zahrali," povedal manažér skupiny Andy Mendelsohn. "Jared dostal niekoľko zásahov už počas prvých dvoch piesní. Pri tretej, keď mu výkal pristál na tvári a ďalší blízko úst, už nemohli pokračovať," povedal manažér.

"Nie je to len nechutné, ale tiež to predstavuje zdravotné riziko" dodal. "Naozaj sa snažili to nevzdať. Chceme sa ospravedlniť našim fanúšikom v St. Louis a vrátime sa, ako len to najskôr pôjde," sľúbil.

Fanúšikovia sa ale ďalej hrnuli na štadión, aj keď skupina už odchádzala a bolo oznámené, že koncert bol z "bezpečnostných dôvodov" zastavený. Návštevníci koncertu budú podľa usporiadateľa odškodnení.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu