Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

EXKLUZÍVNE Premiéra nového videoklipu skupiny Maduar - Dance & Kiss!

Natáčanie videoklipu ku skladbe Dance & Kiss Zobraziť galériu (37)
Natáčanie videoklipu ku skladbe Dance & Kiss

Skupina Maduar dokončila svoj 18. videoklip - tentokrát ku skladbe s názvom Dance & Kiss, ktorá je druhým singlom z pripravovaného nového albumu 2kX. Viac o samotnom natáčaní nám povie Laco Matyinko:

"V novom klipe majú diváci možnosť sledovať priebeh improvizovaného kastingu - príchod účastníkov do priestoru, v ktorom sa kasting koná, vstupnú akreditáciu, ubytovanie, samotný kasting a následný relax zakončený večernou after party. To všetko vo forme našich spomienok na celé dianie. Postupne prechádzame prázdnymi priestormi a pripomíname si jednotlivé momentky z natáčania, ktoré bolo mimoriadne pohodové a skutočne plné tanca a bozkov. A to nielen pred kastingovým panelom, ale počas celého natáčacieho dňa. Podarilo sa nám tak splniť základný cieľ, aby bol tento klip obrazovým posolstvom tanca a bozku."

Na tomto predstieranom výberovom konaní sa zúčastnilo cez 50 ľudí z Čiech a Slovenska, medzi nimi aj 6 výhercov z českej siete rádií Kiss, ktorí vyhrali súťaž o možnosť účinkovať v klipe skupiny maduar a poslať českým a slovenským divákom svoj Kiss. Okrem toho sa k posolstvu tanca a bozku pridali aj ľudia z okolia Modry, Pezinka a Bratislavy, ktorí využili príležitosť a prišli na natáčanie do modranského hotela Majolika v čase vyhradenom pre verejnosť - či už to boli tanečníci, partnerské páry alebo rodičia s deťmi.

Juraj Matyinko k tomu dodáva: "Bolo to určite najuvoľnenejšie nakrúcanie klipu, aké sme kedy zažili - bez stresu, prebdených nocí a napätia, ktoré filmové práce väčšinou sprevádzajú. Aj s bratom sme si povedali, že aspoň raz si práce na klipe užijeme a vychutnáme, čo sa nám vďaka dobrej príprave a organizácii aj podarilo. Mohli sme sa tak konečne plne koncentrovať na to, čo sa deje pred kamerou a zároveň umožniť štábu a komparzistom dostatok času na relax a oddych počas natáčania."

Mimoriadne spokojní sú členovia skupiny aj s rozhodnutím realizovať klip v ich súčasnom pôsobisku - Modre a kooperovať pri klipe výhradne s modranskými subjektami - hotel Majolika (ktorý sa pod dohľadom p. Gregoričku postaral o pobyt celého štábu), energetický nápoj Sexplosiv (ktorý vďaka p. Hrozekovi a Malevičovi dodával energiu účastníkom počas celého natáčania) a MsÚ Modra (ktorý pod vedením pánov primátora Majtána a prednostu Matoviča pomohol s organizačným zabezpečením).

 

Videoklip Dance & Kiss od skupiny maduar Vám dňa 16.6. prinášajú v oficiálnej slovenskej premiére Topky.sk a TV Musicbox a v oficiálnej českej premiére TV Óčko!

 

Maduar - Dance & Kiss

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu