Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Američanka váži 272 kíl, chce mať 455

Donna Simpsonová
Donna Simpsonová

OLD BRIDGE - Američanka (42) z New Jersey sa celkom vážne snaží stať najťažšou ženou na svete a chce to zo svojich súčasných 272 kíl dotiahnuť na 455. Ako informuje agentúra Reuters, Donna Simpsonová priznáva, že v jej úsilí ju ženie rovnako tak snaha upútať pozornosť médií, ako aj obľuba stravy bohatej na kalórie.

Matka dvoch detí vo veku tri a štrnásť rokov pózuje na internetovej stránke supersizedbombshells.com, kde jej obdivovatelia a zvedavci môžu za mierny poplatok vidieť videá, na ktorých sa napcháva tučnými jedlami, alebo sa prechádza pri svojom aute. Už má skúsenosti s televíznymi rozhovormi a pozornosť médií víta.

Hovorca Guinnessovej knihy rekordov potvrdil, že Simpsonová sa usiluje o titul najťažšej ženy sveta, ktorá kedy porodila dieťa, a že spoločnosť registrujúca možné aj nemožné rekordy bude jej snahu sledovať.

Simpsonová uviedla, že už dostala ponuku, aby napísala pamäte, a že chce mať aj vlastnú reality show. Čiastočne to všetko robí aj preto, aby dodala ženám pri tele dôveru v seba samú. Nosí veľkosť XXXXXL. Oblečenie väčšinou kupuje na internete a označuje sa za členku komunity, v ktorej sú tlstí ľudia vítaní.

"Čím väčší máte zadok a čím väčšie je vaše brucho, tým ste viac sexy," hovorí Simpsonová rozvaľujúca sa na pohovke vo svojom dome asi 60 kilometrov južne od New Yorku. Donna si našla muža, ktorému sa jej rozmery páčia a plánujú, že sa tento rok vezmú na Havaji. Letecká spoločnosť údajne vyjde v ústrety ich špecifickým potrebám. Ženích Philippe Gouamba (49) hovorí, že svoju nastávajúcu považuje za veľmi atraktívnu a tiež ju podporuje v jej úsilí stať sa ešte objemnejšou. "Keď sa pozriete na jej obliny, krásne veľké brucho a bujné boky, je to veľmi sexy," tvrdí.

Simpsonová dostáva mnoho e-mailov od žien, ktoré si myslia, že sa kvôli svojej hmotnosti nikdy nezamilujú, a že nikdy nebudú mať deti. "To ale jednoducho nie je pravda. Chcela by som zdvihnúť hlas za týchto ľudí, aby videli, že aj silná žena môže mať normálne rodinu," dodáva Donna.

Podľa jej slov dostáva ale aj poštu od ľudí, ktorí ju varujú, že seba aj svoje deti vystavuje veľkému riziku. Za jedlo za týždeň totiž minú 750 dolárov, nehľadiac na to, že trpí cukrovkou typu 2 a aj jednoduché úkony ako je varenie alebo sprchovanie pre ňu predstavujú obrovské úsilie. "Som úplne zdravá, každé tri mesiace chodím k lekárovi na prehliadky," hovorí Američanka.

Celý život vraj podnikala nerovný súboj s obezitou. Keď jej zomrel priateľ, rozhodla sa, že s diétou raz navždy sekne, že zabudne na tabletky na chudnutie a bude konečne jesť všetko, na čo má chuť. "Vždy som bola sama so sebou spokojná, len moje okolie nebolo spokojné so mnou," zdôrazňuje americká dáma pri tele.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu