Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Náramok Power Balance pozitívne ovplyvňuje výkonnosť športovcov

Náramok Power Balance Zobraziť galériu (3)
Náramok Power Balance

V posledných mesiacoch sme si mohli všimnúť na rukách vrcholových športovcov sveta ozdobu v podobe silikónového náramku osadeného dvomi hologramami, tkz. Power Balance. Majitelia týchto Power Balance náramkov svorne tvrdia, že náramky významne zlepšujú ich celkovú výkonnosť.

Jedná sa skutočne o veľmi známych ľudí, posúďte sami: Rubens Barichello, Shaquille O'Neal, Cristiano Ronaldo, Teemu Selanne, zo známych osobností šoubiznisu napr. Robert De Niro a mnohí iní.

Nie je jednoduché vysvetliť na akých princípoch Power Balance funguje. Podľa výrobcu hologram rezonuje na frekvenciách, ktoré pozitívne ovplyvňujú energetické toky v ľudskom tele a umožňuje ich vyladiť na optimálnu úroveň, vďaka čomu dokáže telo naplno využiť svoj potenciál.

Na internete sa nachádza množstvo videí, na ktorých náhodní alebo vybraní dobrovoľníci podstupujú jednoduché testy s náramkami Power Balance. Aj najväčší skeptici priznávajú výrazné zlepšenie stability, sily a pružnosti okamžite po tom ako sa hologramy na náramku dostali do kontaktu s elektromagnetickým poľom ich tela.

Po niekoľko týždňovom nosení náramku používatelia referujú zlepšenie koncentrácie, spánku, lepšie zvládanie stresu, ustúpenie bolesti a stuhnutosti pohybového aparátu. Starší ľudia zaznamenali celkové zlepšenie kvality života.

Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, faktom zostáva, že veľmi veľa profesionálnych športovcov sa necháva vidieť s náramkami Power Balance, či už je to na svetových športoviskách, turnajoch, ale aj mimo nich, na tréningoch alebo počas ich bežných každodenných aktivít.

Všetci tí, ktorí by si chceli vyskúšať účinky Power Balance na sebe, majú možnosť navštíviť stránky www.PowerBalanceShop.sk a vybrať si z ponuky niekoľkých farebných kombinácií a veľkostí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu